Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Тя взе няколко ленти алуминиево фолио и ги сложи на челото си преди лягане, резултатът беше изумителен. Веднага пробвах и аз Тя взе няколко ленти алуминиево фолио и ги сложи на челото си преди лягане, резултатът беше изумителен. Веднага пробвах и аз
Facebook Twitter Google+Руска лечителка прилага интересен метод за облекчаване на болка, лечение на заболявания на черния дроб, бронхит и заличаване на белези Заболявания на... Тя взе няколко ленти алуминиево фолио и ги сложи на челото си преди лягане, резултатът беше изумителен. Веднага пробвах и аз

Руска лечителка прилага интересен метод за облекчаване на болка, лечение на заболявания на черния дроб, бронхит и заличаване на белези

Заболявания на черния дроб, сърдечни болки, главоболие и заличаване на белези – все неприятни състояния, които предизвикват дълговременен дискомфорт. Има ли метод да си помогнете сами, докато сте у дома? Да облекчите болката и да ликвидирате стреса, докато посетите лекар? Оказа се, че има.

Руска лечителка е намерила начин, чрез който болката си отива, а в много случаи се постига и подобрение на състоянието. За него ще ви разкажем в следващите редове.

 

Методите на алтернативната медицина са много популярни в наши дни. И това съвсем не е случайно, защото тяхната употреба често води до положителни резултати.

За да го ползвате и вие, се нуждаете от ленти от алуминиево фолио. Някои изследователи сравняват ефекта на този метод с използването на гривните от мед, или гривните с магнити.Налице е един ефективен метод да се отървете от различни заболявания. Важното е, че неговото действие енасочено не само за облекчаване на болката, но и за лечение на болестта. Този метод е известен отдавна и е тестван от много поколения. В Русия го наричат „Сребърни мостове“. Това е уникален терапевтичен метод, приложен за първи път от лечителката Ирина Василевна.

Днес ще ви разкажем защо, как и при кои заболявания може да използвате метода „Сребърни мостове“.

Как се прави „Сребърен мост“?

Според мястото, на което ще се приложи, се изрязва лента от алуминиевото фолио. Лентата се закрепва посредством лейкопласт или тиксо, така както е показано на снимките.

Сребърните мостове се прилагат върху кожата по меридианите. Например, ако трябва да ги ползвате при остеохондроза на гръбначния стълб се залепват ленти от двете страни по дължината на гръбначния стълб, като самите ленти не е нужно да са по-широки от сантиметър и половина.

Върху крайниците сребърните мостове са насложени успоредно на дългите кости. Това означава да се залепи лентата от външната страна на бедрото. За да се засили действието от ляво на лентата може да се закрепи още една – т.е. закрепва се лента и от вътрешната страна на бедрото.

При болки в сърцето се закрепва фолио с големината на вашия юмрук точно върху сърцето. Същото се прилага и в други области на болка – черен дроб, бъбреци, кръст, шийни прешлени. Сребърни мостове могат да бъдат използвани при бронхит, заболявания на черния дроб, миозит и болезнен цикъл при жените.

Широкото използване на лентите от алуминиево фолио не свършва до тук. Сребърните мостове се прилагат за ускоряване заздравяването на белези. За резорбция на хоризонтални и наклонени белези се слагат малки мостове. Ако белегът е дълъг се изрязват няколко парчета, които се припокриват на интервали от 2-4 см. Сребърните мостове се сменят на всеки три дни.

 

Също така, лентите от фолио са отлична алтернатива на инжекциите с ботокс. Преди лягане сложете ленти на челото или върху пачия крак около очите. След 2 седмици на приложение дълбоките бръчки са видимо изгладени.

Разбира се, ако имате някакви по-сериозни здравословни проблеми, преди да приложите тази терапия, консултирайте се с вашия лекар. Започнете лечение само ако сте сигурни в диагнозата.

Още от категорията
Коментари