Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
22 модерни идеи за пролетен маникюр, в които ще се влюбите- нежен и стилен (снимки) 22 модерни идеи за пролетен маникюр, в които ще се влюбите- нежен и стилен (снимки)
Facebook Twitter Google+Свежи, нежни и красиви, стилни и безупречни- това са топ тенденции за тази пролет! С пристигането на пролетта много красиви млади дами... 22 модерни идеи за пролетен маникюр, в които ще се влюбите- нежен и стилен (снимки)

Свежи, нежни и красиви, стилни и безупречни- това са топ тенденции за тази пролет!

С пристигането на пролетта много красиви млади дами мислят за новия гардероб, а най-находчивите и ярки – мислят за дизайна на ноктите си. В крайна сметка, чист и красив маникюр е важна част от вашия стилен външен вид. Този пролетен бял маникюр  ще бъде на мода тази пролет .

Това е маникюрът , избран от много звезди на световното кино и телевизия, обаче, за да направи несравним и невероятен дизайн на ноктите под властта на всяка жена.

 Съвременните тенденции за бял маникюр са много разнообразни. Всяка дама може да избере точно това бяло изкуство за нокти, което тя харесва.

бял маникюр 2019

Идеи за бял маникюр

Днес изданието ни ви е подготви специално за вас отлична селекция от идеи за  бял маникюр за пролетта на 2019 година. 

Чудесният дантелен маникюр изглежда страхотно на къси нокти. И ако обичате дълги нокти, маникюр с дантела би бил още по-подходящ, защото на дълга плочка можете да поставите много красиви и оригинални дантели, пресъздаващи зашеметяващия ефект на трептящия материал върху ноктите.

бял маникюр 2019

Белият цвят винаги е свързан с чистота, нежност, искреност и благородство.

бял маникюр 2019

Модният маникюр през 2019 г. ще остане оцветяването на нокътната плоча на безименния пръст изцяло бял и допълнителна декорация на него, както и много обичаната любима комбинация от класически бяло с лунен френски 

бял маникюр 2019

Френският маникюр определено никога не излиза от мода! Можете да го добавите към вашия вкус и настроение, например, с модели с цветя.

бял маникюр 2019

Как ви харесва това необичайно решение? Дъговите ивици ще дадат добро настроение дори в най-сивото време.

бял маникюр 2019

Маникюрът в черно-бели цветове е подходящ за всеки повод. С него може да отидете в офиса, в университета и да се срещнете с приятелки. Той е традиционен, но в същото време носи усещане за индивидуалност в образа на момичето или жената.

бял маникюр 2019

Мраморният маникюр изглежда страхотно! Достатъчно е да направите дори един или два мраморни нокти, така че белият маникюр да играе с ново настроение и поглед.

бял маникюр 2019

Комбинацията от бяло и червено изглежда красива и стилна.

бял маникюр 2019

Бялото изкуство за нокти ще се побере  във всяко изображение. И ако в този невероятно гъвкав цвят добавите все повече и повече, тогава можете да създадете наистина перфектен маникюр, който е подходящ както за студените, така и за топлите сезони.

Такова покритие ще бъде добър избор за вечерен стил, достатъчно е да го украсите с изискани кристали, рисунки или да добавите метален ефект към няколко пръста.

бял маникюр 2019

Строги и прости, уникални и оригинални геометрични модели на белия маникюр през 2019 г. не се ограничават до ивици и точки.

Може да бъдат сложен геометричен модел, наподобяващ орнамент, и етнически мотиви.

бял маникюр 2019

Още интересни идеи!

бял маникюр 2019

бял маникюр 2019

Белият маникюр е класика в жанра и може би никога не излиза от мода. Такъв маникюр е винаги в голямо търсене сред момичетата и жените, поради неговата ненатрапчивост и краткост, както и отношението към всякакви тоалети и житейски ситуации.

През цялата година на различни събития такъв маникюр винаги остава на мода. Харесвате ли вариациите на белия маникюр ? Ако ви харесва тази стилна колекция, не забравяйте да я споделите с приятелите си.

Още от категорията
Коментари