Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Възрастна майка била оставена от сина си в приют, и когато била в края на дните си решила да сподели тайна със сина си Възрастна майка била оставена от сина си в приют, и когато била в края на дните си решила да сподели тайна със сина си
Facebook Twitter Google+Имало едно семейство, в което бащата починал и синът дал майка си в старчески дом. Винаги се оправдавал, че няма достатъчно време и... Възрастна майка била оставена от сина си в приют, и когато била в края на дните си решила да сподели тайна със сина си

Имало едно семейство, в което бащата починал и синът дал майка си в старчески дом.

Винаги се оправдавал, че няма достатъчно време и търпение и възрастната жена се намерила в сиропиталището, а синът ѝ я посещавал рядко. 

Веднъж оттам му се обадили и съобщили, че майка му е тежко болна и не ѝ остава мнага. Синът се втурнал към старческия дом и като пристигнал, разтревожено я попитал, дали може да направи нещо за нея.

 

“Искам да инсталирате вентилатори в приюта, тъй като няма тук.

Освен това купете нови хладилници, за да не се разваля храната. Много често през тези години си лягах, без да ям нищо.”

Това искане много изненадало сина ѝ и той попитал своята майка защо е чакала толкова дълго, докато му каже това. Майката погледнала сина си и тъжно отговорила:
„Сине, успях да свикна с глада и жегата. Това не е толкова страшно. Това, от което наистина се страхувам, е фактът да не свикваш децата ти да се връщат на това място…”

Още от категорията
Коментари