Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
“Като две капки вода” открива сезона със силен старт, ето го първият сигурен участник: “Като две капки вода” открива сезона със силен старт, ето го първият сигурен участник:
Facebook Twitter Google+Стартът на “Като две капки вода” по Нова ТВ наближава. Стана известен и първият сигурен участник в предаването – Мария Илиева. Поп... “Като две капки вода” открива сезона със силен старт, ето го първият сигурен участник:

Стартът на “Като две капки вода” по Нова ТВ наближава. Стана известен и първият сигурен участник в предаването – Мария Илиева.

Поп звездата ще се превъплъти в предизвикателни образи в седми сезон на уникалното шоу за преобразявания по NOVA

Мария Илиева е първата обявена звезда в предстоящия сезон на уникалното шоу, чийто дългоочакван старт е на 25 февруари от 20:00ч. по NOVA. Изпълнителката на емблематичните за българската музика сцена парчета „Лунен сън“, „Нищо“, „Видимо доволни“ и други хитови заглавия ще се впусне в нови предизвикателства със старта на седмото издание нa “Като две капки вода”.

По време на шоуто Мария Илиева ще влезе в поредица световноизестни образи, които ще провокират и забавляват с уникално присъствие и характер, потвърдиха от Нова телевиия. 

като две капки вода

Фънки: “Като две капки вода” както винаги ще бъде много забавен купон

“Щастлива съм, че ще бъда участник в най-забавното и позитивно шоу в българския ефир. “Като две капки вода” е голямо предизвикателство за всеки артист с утвърден стил и ще ми бъде много интересно да експериментирам извън своя в продължение на 13 седмици. Предстои ми незабравимо телевизионно приключение!“, споделя българската поп икона. В минал сезон на шоуто певицата обра овациите на публиката като специален гост с образа на своя колега Миро.

Очаквайте началото на “Като две капки вода” с шеметно шоу на 25 февруари в 20.00 ч. по NOVA

Мария Илиева

“Мария е изключително дисциплинирана и мотивирана. Очакваме изключително оригинални образи от нея и невероятна битка между артисти по време на лайфовете“, споделя екипът на продукцията, който издава, че новите 8 участника са бойци, готови да дадат най-доброто от себе си за публиката и журито на шоуто.

Още от категорията
Коментари