Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Важна промяна в живота на Райна и приятеля й – браво на двойката! Важна промяна в живота на Райна и приятеля й – браво на двойката!
Facebook Twitter Google+Промени се задават в живота на една от любимките от фолк-сцената и близкото минало – певицата Райна . Фолк звездата и гаджето... Важна промяна в живота на Райна и приятеля й – браво на двойката!

Промени се задават в живота на една от любимките от фолк-сцената и близкото минало – певицата Райна .

Фолк звездата и гаджето ѝ – ММА боецът Валери Тюлеков , предприеха важна стъпка – светските езици усилено шушукат, че двамата са заживели заедно в родния си град Сандански.

Близки до Райна твърдят, че тя е много щастлива и се е отдала на домакински задължения, като не пропуска да глези любимия си с различни гозби за вечеря. Двамата вече обсъждат и да имат дете, споделят хора от обкръжението им.

Пилето на фолка е на крилете на любовта и усеща, че сега ѝ е времето за наследник, тъй като е на 37 години.

Райна и половинката ѝ са заедно от миналата година. Искрата на любовта им пламва от пръв поглед. След няколко срещи Райна представя избраника си на родителите си. Валери допада на семейството на певицата още при първата им среща. Двойката са страстни почитатели на пътуванията.

Всеки месец те отскачат до някое романтично място. Райна и Валери посрещнаха Нова година в Испания. Те решиха да се отдадат на истински любовен романс в Барселона и прекараха последните часове от старата година сами, не в шумни компании.

Още от категорията
Коментари