Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Трима мъже отвличат момиче близо до дома му, но то си спомня съвета на майка си и става страшно Трима мъже отвличат момиче близо до дома му, но то си спомня съвета на майка си и става страшно
Facebook Twitter Google+Трима мъже отвличат момиче близо до дома му, но то си спомня съвета на майка си и ето какво се случва Винаги... Трима мъже отвличат момиче близо до дома му, но то си спомня съвета на майка си и става страшно

Трима мъже отвличат момиче близо до дома му, но то си спомня съвета на майка си и ето какво се случва

Винаги съм била предупреждавана да не ходя сама след тъмниците.

Като общо правило аз приемам инструкцията сериозно, но въпреки това има моменти, когато оставям предпазливостта на вятъра, или просто забравям факта, че съм по-уязвима в тъмните часове.

Да мислиш „това никога няма да ми се случи“ е разбира се, най-опасното нещо.

20-годишната студентка Джордан Динсмор е само на няколко крачки от апартамента си, когато трима мъже я нападат късно през нощта.

За щастие, тъй като Джордан е обърнала внимание на инструкциите на майка си относно това какво да прави в такава ситуация, тя успява да избяга…

20-годишната студентка Джордан се връща от работа, когато е заобиколена от трима души, които чакат пред дома й.

Освен че я заплашват с пистолет, те ѝ вземат всичките пари и всичките й ценности, както ѝ заповядват да се качи на шофьорското място на колата си и да шофира.

Ситуацията изглежда безнадеждна, докато Джордан не си спомня съвета на майка си.

Мъжете са въоръжени и искат от Джордан да управлява колата, тъй като никой от тях не може да управлява кола с ръчна трансмисия.

Под заплахата от пистолет Джордан няма друг избор, освен да се подчини. На път за бензиностанция да презаредят гориво, започва да мисли как да се измъкне от ситуацията.

“Казаха ми, че ще трябва да правя секс с поне един от тях”, каза Йордан, според ABCNews4 . Но тя чува гласа на майка си и знаеше какво трябва да се направи.

Спомня си, че майка й е успяла да избегне сексуално насилие, когато е била в колежа, и е използвала това като вдъхновение.

- Майка ми винаги ми казваше, нали знаеш, “не им позволявай да те заставят да си на усамотено място, защото тогава няма да имаш помощ, нямаш никаква надежда минувачите да те видят или да те чуят, а ти няма да получиш помощ и да се измъкнеш” – продължава Джордан.

Възможностите на Джордан бяха ограничени. Или ще продължава да кара колата, или щеше да скочи, докато е в движение.

Скок на вярата

Няма време да мисли и Джордан отваря вратата и скача от колата в движение.

“Просто мислех в главата си:” Направи го, направи го, направи го, “и после следващото нещо, което знам, ръцете ми бяха върху дръжката, отварях вратата и се взирах в тротоара.” – казва момичето.

“Когато се осъзнах, просто се опитвах да се изправя.”

Тогава 20-годишната започва да крещи за помощ от преминаващи шофьори. Третата кола, която минава спира да й помогне.

“Те бяха в движещо се превозно средство, без шофьор, а едно 20-годишно момиче просто ги надхитри”, каза Джордан. – Иска ми се да видя лицата им в този момент, за да знаят, че може да съм жертва, но не бях жертва.

По-късно полицията щеше да арестува две тийнейджъри във връзка с инцидента.

Всеки трябва да прочете това. Винаги е важно да има поне някакъв план, ако възникне такава ужасяваща ситуация.

Моля, споделете тази история с другите!

Още от категорията
Коментари