Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
6 тенденции в обувките тази пролет, които спечелиха сърцата на всички жени и 6, за които трябва да забравите (снимки) 6 тенденции в обувките тази пролет, които спечелиха сърцата на всички жени и 6, за които трябва да забравите (снимки)
Facebook Twitter Google+Определено обувките си остават слабост номер 1 на всяка жена, без значение годините и модата. Сега ще ви предложим на какво да... 6 тенденции в обувките тази пролет, които спечелиха сърцата на всички жени и 6, за които трябва да забравите (снимки)

Определено обувките си остават слабост номер 1 на всяка жена, без значение годините и модата. Сега ще ви предложим на какво да заложите тази пролет и какво да скриете дълбоко в гардероба

Стилни обувки  – основната слабост на всяка модерна жена. Разглеждайки представянията на дизайнерите и работата на стилистите, 2019 година може да се нарече годината „Назад към бъдещето”. Всички обувки изглеждат от миналия век, но в същото време изглеждат свежи и се вписват идеално в ритъма и стила на съвременния живот.

 Дизайнерите предлагат все по-смели и оригинални решения, но, уви, много сензационни модели миналия сезон загубиха своята значимост.

[модни пролетни обувки]

Редакторите ни ще ви кажат кои обувки трябва да поставите на далечния шелф и кои да купите, за да освежите пролетния си гардероб .

 

Модни дамски обувки – 2019

 чизми

В продължение на няколко сезона чизмите раздвижваha модата. Въпреки това, през пролетта на 2019 г.

си заслужава да се поставят велурените модели на ниска подметка на далечния шелф. Но кожените опции (особено лак) и текстил с остър или кръгъл вариант ще ви направят модерна богиня. Обърнете специално внимание на ярките цветове и високите токчета.

[модни пролетни обувки]

Ботуши и боти

Обувки и сандали

Стилистите многократно помолиха жените да спрат да слагат обувки на високи платформи и мега-високи токчета. Дайте предпочитание на класическите токчета и квадратните. За украса могат да се използват пера, мъниста и прозрачна тъкан.

Особено внимание трябва да се обърне на текстилните обувки с леопардов печат или друг животински. Многоцветни модели и необичайна форма на петата, както и сандали със затворени пръсти и тънки презрамки са добре дошли.

Обувките на плоска подметка

Oxfords и мокасините също са от значение. Но, за да освежат своите пролетни погледи, модата съветва да обърнете внимание на затворени варианти и странни модели, наподобяващи обувки от Средновековието.

Сандали
Надяваме се, че майските празници ще бъдат топли и слънчеви. Така че не забравяйте: не слагайте джапанки, а заложете на сандали с много тънки презрамки. 

Модата е променлива, така че модерните обувки трябва да се купуват в средния ценови сегмент, тъй като релевантността им често трае 1-2 сезона. Но за добри основни ботуши или обувки е по-добре да не съжалявате за инвестицията. Например, можете спокойно да купувате висококачествени обувки

 

Следвате ли модните тенденции или правите гардероб въз основа на вашите предпочитания? Разкажете ни в коментарите и споделете статията с приятелите си в социалните мрежи!

Още от категорията
Коментари