Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Най-новата модна тенденция в булченските рокли докара до стрес някой бъдещи булки, ето защо (снимки) Най-новата модна тенденция в булченските рокли докара до стрес някой бъдещи булки, ето защо (снимки)
Facebook Twitter Google+Определено можем да кажем, че това е една от най- фрапиращите тенденции до момента. Вие как мислите? Бихте ли я пробвали? “Голите”... Най-новата модна тенденция в булченските рокли докара до стрес някой бъдещи булки, ето защо (снимки)

Определено можем да кажем, че това е една от най- фрапиращите тенденции до момента. Вие как мислите? Бихте ли я пробвали?

“Голите” рокли вече превземат не само червения килим.

След като през 2018-а година модата им се възроди от пепелта, а стотици знаменитости лъснаха в понякога безумно вулгарни тоалети на различни събития, то днес този модел дрехи са тотален хит сред булките.

модерни булченски рокли 2019

Ще се осмелите ли обаче да сложите нещо такова на големия ден?

модерни булченски рокли 2019

От jenata.blitz.bg вече ви показахме няколко впечатляващи снимки на знаменитости по „голи” рокли от ХХ век. Споделихме с вас и няколко пикантни облекла от червения килим, които освен да ви шокират, могат и да ви пленят.

модерни булченски рокли 2019

Нищо не казва „Готова съм на всичко” по-красноречиво от прозрачна сватбена рокля, нали така? Очаква се, че това ще е хит през 2018 година, тъй като все повече жени искат да се разходят до олтара в най-дръзкия възможен вид.

Този гащеризон е дело на луксозна испанска марка. Той е като сватбено боди, украсено с 200 кристала „Сваровски”. Покрива едва 6% от тялото но определено изглежда повече елегантно, отколкото вулгарно.

модерни булченски рокли 2019

Тази тенденция е много далеч от традиционната булчинска рокля. Този сезон може да се наблюдават прозрачни материи, които оставят доста малко на въображението.

модерни булченски рокли 2019

Популярността на „голата” рокля се увеличава рязко през последните няколко години, като знаменитостите се перчат на червения килим в максимално оскъдни тоалети.

Изглежда, че пазарът на булчински рокли върви точно по техните стъпки и позволява на смелите дами да вземат малко от холивудския блясък и последен писък на модата дори в техния най-специален ден.

Тази рокля изглежда феерична и традиционна. Цветята са наистина красиви, но това,което се вижда под роклята би накарало някои да извърнат глави, а други да се изчервят.

Тази булка пък е оставила още по-малко на въображението, като се е облякла в съвсем прозрачна сватбена рокля.

модерни булченски рокли 2019

Тази рокля е дело на австралийски дизайнер. Той обожава дантелата, което личи по вида на тоалета.

Тук можем да забележим богато украсен корсет, а надолу от него се спуска дантелена пола. Дантелите по нея едва-едва закриват най-интимното на дамата.

На пръв поглед тази рокля изглежда добре, дори малко скучна, но само докато не зърнете зърната на булката.

Още от категорията
Коментари