Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Това вече е българката с най-голям бюст Това вече е българката с най-голям бюст
Facebook Twitter Google+Моделката Кристин Каменова вече е българката с най-големите гърди. Вчера, блондинката се подложи на втора операция, на която подмени силиконовите импланти с... Това вече е българката с най-голям бюст

Моделката Кристин Каменова вече е българката с най-големите гърди. Вчера, блондинката се подложи на втора операция, на която подмени силиконовите импланти с почти двойно по-големи.

Тя дори реши да пусне снимки от операционното легло, а на стори в личния си профил написа “Да не си мислите, че си стоя вкъщи? Няма значение, че вчера ме оперираха, имам яко Power!”.

 

Тя се прочу със своите 520 кубика силикон във всяка гърда, с които се снабди след станалия известен кредит.

Сега Кристин инсталира върху себе си нови – по 1000 кубика във всяка гърда.

Нейният фитнес инструктор Кристиян Гонев също не пропусна да поздрави своята приятелка за “геройството” и и пожела бързо възстановяване. “Изисква се много смелост и твърда решителност. Силен човек си и знаеш, че те обожавам.” – написа Гонев.

Тя се довери на д-р Йоргос и д-р Михайлов, благодарение на които Каменова ще обикаля из светските събития с огромния си бюст.

Още от категорията
Коментари