Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Красив маникюр за 8 март и топ тенденциите за тази пролет, които ще ви грабнат от пръв поглед (снимки) Красив маникюр за 8 март и топ тенденциите за тази пролет, които ще ви грабнат от пръв поглед (снимки)
Facebook Twitter Google+Идва пролетта, а с нея и свежите модни тенденци и в маникюра и облеклото. Повечко цветове равно на повече настроение, затова днес... Красив маникюр за 8 март и топ тенденциите за тази пролет, които ще ви грабнат от пръв поглед (снимки)

Идва пролетта, а с нея и свежите модни тенденци и в маникюра и облеклото. Повечко цветове равно на повече настроение, затова днес сме ви събрали най- добрите попадения, с които може да започнете сезона.

Мислим, че за всички вкусове ще има по нещо. Споделете в коментар какво ви хареса най- много.

Запознайте се с тенденциите на  пролетния маникюр 2019-2020  и изберете най- прелестният за вас маникюр за 8 март. Въпреки това, сред толкова много модни дизайни на ноктите можете лесно да се объркате и да изгубите от поглед наистина ценните идеи.

модни тенденции пролет 2019

Ето защо в днешната колекция от снимки сме събрали най-оригиналните и не скучни идеи за маникюр за 8 март, достойни за вниманието на най-взискателните модни критици

модни тенденции пролет 2019
Символичните топ-8 варианти на модерен маникюр за осмия март ще ви покажат перфектния дизайн, който може да подчертае женствеността ви. Вижте как тематичните рисунки, най-деликатните и съблазнителни нюанси, модерен и кристален могат да бъдат стилно и привлекателно съчетани на ноктите ви

модни тенденции пролет 2019
Очарователните идеи за маникюр 2019 на снимката няма да оставят равнодушна никоя млада дама. Всеки от вариантите за дизайн на маникюр за 8 март може да се направи в различни интерпретации.

пролетни маникюри 2019

Минимализъм или максимализъм, ярък или дискретен, смел или романтичен – до осмия март изберете дизайна на маникюра, който допада най- много на вашата женска природа. А най-ярките и модни идеи за маникюр за 8 март можете да намерите по-долу 

пролетни маникюри 2019

Маникюр дизайн за 8 март: смел леопардов печат

 

Какво ще кажете за малко котешки мотиви, използвайки супер модерен леопардов печат, който може да украси дори и най- скучния и еднотипен маникюр. Стилен и съблазнителен маникюр за 8 март с оцветяване с леопард със сигурност няма да е скучен и банален.

Възможности за такъв маникюр на 8 март има много. Лакирането на всички нокти в “леопард”, подчертаване на акцент нокти или използване на печат в тандем с кристали с деликатно розово покритие е много смело и успешно решение.

пролетни маникюри 2019

Маникюр -дизайн за 8 март: любими цветя

Предсказуеми или не, но не и без цветята на 8 март, затова рисунките с тях остават един от най-търсените варианти за дизайн. Само нека на 8 март направим маникюр с цветя по-оригинален, комбинирайки с други видове дизайн.

Матово покритие, елементи на отрицателно пространство, същото яке или дупката могат да бъдат красиво бити с цветен модел и да получите уникален дизайн.

Маникюр дизайн за 8 март: рисунки на момичета и женски неща

Денят на жените в маникюра е най-ясно показан в рисунките на женското лице или женските аксесоари. Дамските обувки, червило, червени устни, женски герои от филми и анимационни филми ще изглеждат страхотно в маникюр на 8 март.

 

Между другото, рисунките с женско лице са една от основните тенденции в пролетното изкуство за нокти, така че, ако си изберете подобен дизайн на ноктите за 8 март, ще получите не само отличен маникюр, но и най-модерният.

 

Маникюрен дизайн за 8 март: страстен червен цвят

пролетни маникюри 2019
Нищо чудно, че червеният цвят се счита за най-женствения и светъл, така че без него ще бъде трудно да се справите в дизайна на маникюр за 8 март. Богат червен маникюр или дизайн с елементи от червено е идеален за 8 март.

Комбинирайте червено с различни нюанси и техники, допълнете картината или украсете с кристали. С подобен маникюр на 8 март определено няма да загубите.

 

Маникюрен дизайн за 8 март: котешко око

пролетни маникюри 2019

Много стилни и атрактивни лакове с ефекта на “котешко око”. Такова покритие е идеално за проектиране на маникюр. Ако търсите тайнствен и необичаен вариант за празника на жените, направените си котешки очи 

В допълнение към пълното покритие, стана модерно да се използва подобен нюанс в дует с лъскав или матов монохроматичен цвят или да се приложи котешко око само на отделна част от нокътя, която изглежда много интересна и свежа.

Дизайн маникюр за 8 март : надписите върху ноктите

пролетни маникюри 2019

Сред модните тенденции на изкуството за нокти 2019 се открояват надписите върху ноктите, които не могат да заобиколят дизайна на маникюр 

В допълнение към надписа “8 март”, на ноктите могат да бъдат намерени  желания или комплименти. Такъв маникюр изглежда най-добре в комбинация от ярки и контрастни нюанси.

 

Маникюр дизайн за 8 март: море от блясък и кристали

Ние, момичетата, обичаме да блестим като звезди и светлини, така че защо да не украсим ноктите си на 8 март с шикозен блестящ декор.

Луксозните инкрустации, искри, блясък, камъчета и мъниста, фолио и триене ще помогнат да направите ослепителна украса на вашите писалки от всеки маникюр за 8 март.

пролетни маникюри 2019

Маникюр дизайн за 8 март: мек пастел

пролетни маникюри 2019
Ако сте на вълна нежност и романтика, по-добре е да изберете невероятен маникюр за 8 март в пастелни цветове. Деликатно розово, светло синьо, светло лилаво и неутрално бежово ще ви помогнат да олицетворите най-сложните възможности за маникюр 

модни тенденции пролет 2019

модни тенденции пролет 2019

модни тенденции пролет 2019

модни тенденции пролет 2019

За да добавите такъв маникюр може да бъде акцент цветен модел или геометрия. Точките, лъковете и пеперудите ще изглеждат много хубаво.

модни тенденции пролет 2019

модни тенденции пролет 2019

модни тенденции пролет 2019

модни тенденции пролет 2019

модни тенденции пролет 2019

модни тенденции пролет 2019

модни тенденции пролет 2019

модни тенденции пролет 2019

Най-добрите идеи за маникюр за осми март 2019 г. – снимка на новините от пролетните тенденции

маникюри 2019

маникюри 2019

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелките си! Дайте им възможност и те да бъдат красиви и зашеметяващи

Още от категорията
Коментари