Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Специално за дамите, които ценят оригиналността: златна селекция от маникюри, които хипнотизират погледа Специално за дамите, които ценят оригиналността: златна селекция от маникюри, които хипнотизират погледа
Facebook Twitter Google+В забързаното ни ежедневие, когато тичаме задъхано между работата, дома и някоя и друга среща с приятели, най-често предпочитаме да оформим маникюра... Специално за дамите, които ценят оригиналността: златна селекция от маникюри, които хипнотизират погледа

В забързаното ни ежедневие, когато тичаме задъхано между работата, дома и някоя и друга среща с приятели, най-често предпочитаме да оформим маникюра така, че да е подходящ за всички тези ситуации. Затова повечето жени обичат красивия изчистен маникюр .

Не всяки ще реши да направи неговата необичайна, екстравагантна версия. За тези, които ценят оригиналността, тази селекция ще бъде интересна.

 Искате ли да изненадвате, да бъдете запомнени и ноктите ви просто да хипнотизират погледа ? Тогава вижте тези идеи:

необичайни маникюри

смели маникюри

маникюр розово черно

нежен маникюр

Когато казваме „необичаен оригинален маникюр“, това изобщо не означава да е нещо шокиращо. А именно – косми върху ноктите, рибени люспи и друго подобно недоразумение. Тези неща са нелицеприятни и нямат нищо общо с модата и красотата. Истинската оригиналност отговаря на стандартите за естетика, тя е хармонична и привлекателна. Например в тези маникюри:

геометричен маникюр

маникюр черно и бяло

дантелен маникюр

необичаен маникюр

геометричен маникюр розово

черно-бял маникюр

маникюр с блясък

дантелен маникюр

дантелени нокти

стилен маникюр

дантелен маникюр червено черно

красив дантелен маникюр в червено

черно и червено маникюр

нежен дантелен маникюр

Когато казваме „необичаен оригинален маникюр“ – не означава нещо шокиращо. А именно – косата на ноктите, рибените люспи и друго беззаконие. Това е отвратителен гняв, който няма нищо общо с модата и красотата. Но истинската оригиналност отговаря на стандартите за естетика, тя е хармонична и привлекателна. Например в този маникюр:

Още от категорията
Коментари