Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
7-те най- големи модни грешки през зимата,които ни карат да изглеждаме нелепо и демоде (снимки) 7-те най- големи модни грешки през зимата,които ни карат да изглеждаме нелепо и демоде (снимки)
Facebook Twitter Google+Зимата е в разгара си и всички жени показват топлото си облекло . Някой избира комфорт и топлина, докато някой се опитва да следва последните... 7-те най- големи модни грешки през зимата,които ни карат да изглеждаме нелепо и демоде (снимки)

Зимата е в разгара си и всички жени показват топлото си облекло . Някой избира комфорт и топлина, докато някой се опитва да следва последните модни тенденции. Но стилистите изтъкват, че повечето жени носят погрешни неща, които са вече демоде, а някои дори се превръщат в анти-тенденции.

 

Редакционната ни колегия ще ви разкаже за 7 популярни зимни вида облекло, които са безнадеждно остарели.

 

Зимни визии, за които трябва да забравите

Яке тип рокля
Преди около 5 години талантливият дизайнер Елизабета Франки представи яке, наподобяващо рокля. Изглеждаше много женствено и елегантно, а много жени харесаха този модел. Дори и сега такива якета се продават и се търсят.

Въпреки това, модата не стои на едно място и е време да погледнете към себе си минималистично обемно яке, което ще бъде чудесно да се комбинира с други модни днес неща. В допълнение, този тип яке не затопля много добре и е трудно да се комбинира с джинси или широки панталони.

Шапки с декорации и пампони

Друг фаворит на жените, но не на мода вече от зимния гардероб – шапки с различни кристали, приложения, бродерии, рисунки … Изненадващо, такива продукти са популярни. По-добре е да изберете обикновена шапка с обикновена кройка.

Рокля тънък трикотаж

подходяща рокля от тънък трикотаж наведнъж е била в гардероба на всяка модерна жена. Толкова е обичано от жените, че купуват такива неща в няколко цвята с различна дължина. Ние няма да спорим, такива рокли са много удобни. Но те подчертават шевовете на чорапогащи, гънките по тялото и всички незначителни недостатъци. Да, и губят цвят  достатъчно бързо.

Ето защо, по-добре е да си купите плътна зимна рокля или продълговат обемен пуловер, който сега е модерен за носене под широк колан.

Хем ще ви бъде по-топлп и ще бъдете по-модерна.

Отворени рамене

Пуловерите с едно рамо, спуснато или напълно отварящи се рамене, бяха много популярни преди няколко сезона. Тези пуловери изглеждат много красиви на снимки, но в ежедневието те носят много дискомфорт, защото те винаги трябва да бъдат коригирани. Освен това съществува риск от случайно излагане на излишък.  За следващите няколко зими е по-добре да се даде предимство на хлабави пуловери с високо поло

Високи чорапи и тънки чорапогащи -

тази комбинация е една от най-предпочитаните, особено сред младите момичета. Няма нужда да се опитвате да затоплите краката си с топли дълги чорапи до средата на бедрото и да носите мини пола. Тя е много непрактична и вулгарна. 

Риза под пуловер и огърлица

Подобна комбинация от неща често може да бъде намерена в офис средите. Риза или тениска под пуловер бяха популярни преди много години, като добавите голяма огърлица под яка, а сега изглежда твърде скучно. Разнообразявайте изображението си с жилетка или дълъг плетен пуловер.

Дебела яка около врата тип шал

Този многопластов шал около врата беше много модерен ан времето.  Въпреки това, такъв продукт не се загрява много добре, защото е свободно прикрепен към врата. По-добре изберете стилен шал и шапка 

Има хора, на които им е трудно да се разделят с модните тенденции, които някога са обичали, така че всяка зима съзерцаваме жените в старомодни дрехи. Не можете да променяме вкусове

те си, но за да изглеждате модерни и млади , трябва да обърнете внимание на тенденциите и във времето да отложите нещата, които са загубили значение за далечния рафт.

Разкажете ни в коментарите колко често освежавате гардероба си . А също така споделете статията с приятелите си в социалните мрежи!

Още от категорията
Коментари