Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Психологическо обяснение: Ето какво означава силната нужда от кафе и сладко Психологическо обяснение: Ето какво означава силната нужда от кафе и сладко
Facebook Twitter Google+Необходимостта от специфична храна винаги показва някои потиснати чувства. Ако например вътрешен глас ви казва, че трябва да се забавлявате, а вие... Психологическо обяснение: Ето какво означава силната нужда от кафе и сладко

Необходимостта от специфична храна винаги показва някои потиснати чувства. Ако например вътрешен глас ви казва, че трябва да се забавлявате, а вие не го послушате, ще имате силно желание за храна, която съдържа пиразин, като индийско орехче или ядки, защото пиразинът активира центъра за удоволствие в мозъка . 
Вижте психологическото значение на необходимостта от често използваните храни: 

Шоколадов сладолед 
Страх.

Любовно разочарование, последвано от самообвиняване.

 

Пържени картофи 
Напрежение допълнено с чувство за празнота. Чувството, че всички влакове тръгват и че би трябвало по-скоро да направим нещо и да се преместим от мъртвата точка. 

Кафе 
Изтощение и недостиг на енергия заради дейности, които са безсмислени или сме изплашени. Умора или разочарование от работата. 

Майонеза 
Безпокойство или несигурност заради това, което правим. Желание за поддръжка и ръководство. 

Хляб 
Несигурност и желание за утеха и успокоение. 

Сладко
Желание за бягство от страшна или стресова ситуация. 

Няколко мисли, които ще ви помогнат преди да су устремите към вредните храни като утеха: 

Сигурен съм и защитен! Любовта е в мен и около мен! Познавам истинския източник на енергия! Сигурен съм, защото мога да се опра на Божествена интелект!

Още от категорията
Коментари