Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
ЯДЕЦ! Светлана чак сега осъзна на какъв е седнала! Прилоша й, когато разбра, че Християн всъщност е ЯДЕЦ! Светлана чак сега осъзна на какъв е седнала! Прилоша й, когато разбра, че Християн всъщност е
Facebook Twitter Google+Християн Гущеров продължава да живее като баровец, въпреки че много скоро парите му ще свършат Финансовото положение на Християн Гущеров е изключително... ЯДЕЦ! Светлана чак сега осъзна на какъв е седнала! Прилоша й, когато разбра, че Християн всъщност е

Християн Гущеров продължава да живее като баровец, въпреки че много скоро парите му ще свършат

Финансовото положение на Християн Гущеров е изключително тежко, научи „България днес“.

Милионерският наследник продължава да живее охолно, въпреки че парите му са пред свършване.

Начало на финансовия му колапс постави неговия баща с решението си да му спре издръжката.

Слухове за фалита на милионерския наследник се появиха още преди две години.

Но той успя да опровергае тези твърдения, демонстрирайки разточителен начин на живот.

След като баща му спрял издръжката, Християн започнал да разчита на заеми от приятели. Така за две години той задлъжнял с цяло състояние.

Финансовите неволи на милионера започнали по време на брака му с Мария. Фолкаджийката успяла да стопи за кратко авоарите на Гущеров, а покрай финансовите проблеми скандалите между тях зачестили, пише „България днес“. Междувременно пайнерката започнала да се оглежда за по-състоятелен мъж и така се стигнало до развода й с наследника на Добромир Гущеров.

След раздялата си с нея, Християн имаше няколко краткотрайни любовни афери, които също му струваха доста. След това той се кротна в прегръдките на Светлана Василева, с която сключи брак това лято.

Но и към нея милионерът беше изключително щедър и в началото на лятото я изненада с лъскав джип. За да покрива харчовете си, Гущеров младши ипотекирал имота си в Бояна. Но вече се затруднява да покрива вноските по ипотеката си.

Още от категорията
Коментари