Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Гръмна истината за напускането на Векилска от бТВ, не е заради мазната оферта в Брюксел! Гръмна истината за напускането на Векилска от бТВ, не е заради мазната оферта в Брюксел!
Facebook Twitter Google+Мариана Векилска напусна бТВ преди дни. Както вече стана ясно, тв водещата заминава за Брюксел, където ще започне работа в европейска институция.... Гръмна истината за напускането на Векилска от бТВ, не е заради мазната оферта в Брюксел!

Мариана Векилска напусна бТВ преди дни. Както вече стана ясно, тв водещата заминава за Брюксел, където ще започне работа в европейска институция. Според актуалната клюка телевизионерката е приела предложението за работа заради атрактивното заплащане.

Но истината се оказа друга.

В основата на решението на Векилска стои мъж.

От няколко месеца в живота й има друг мъж. Преди две години и половина телевизионерката се раздели със съпруга си Симо. Мълвата гласи, че бракът й с него приключи заради аферата на водещата с актьора Калин Врачански. Но очевидно аферата й с блондина също не е продължила дълго. Заради него водещата отслабна и се промени до неузнаваемост.

Но новата връзка не й се отразява по този начин. Мариана Векилска е върнала предишната си форма. Журналистката взела решение да напусне работа заради новия си мъж. Тъй като кариерата му е свързана с продължителен престой в Брюксел, тя решила да го последва, пише “Ретро”.

Векилска ще започне работа в европейска институция. Но не е убедена, че ще се справи. За новия й любим не се знае много. Известно е само, че той е по-млад от нея с няколко години. В последните месеци той е неотлъчно до нея и я подкрепя във всяко начинание.

Още от категорията
Коментари