Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Животът на младата вдовица на Шарлопов се преобърна! Боряна загърби траура и хукна по Животът на младата вдовица на Шарлопов се преобърна! Боряна загърби траура и хукна по
Facebook Twitter Google+Да продължи успешния бизнес на покойния си съпруг Стефан Шарлопов се е заела неговата вдовица Бояна. Съпругата, която дълги години беше посветена на... Животът на младата вдовица на Шарлопов се преобърна! Боряна загърби траура и хукна по

Да продължи успешния бизнес на покойния си съпруг Стефан Шарлопов се е заела неговата вдовица Бояна. Съпругата, която дълги години беше посветена на отглеждането на четирите им деца, сега се сблъсква с неочаквани отговорности.

„Загубата на Стефан ни сплоти с децата. Опитваме се да приемем случилото се, всеки по свой начин“, сподели преди време тя.

След загубата блондинката взема отговорното решение да се стегне и да навлезе в бизнеса на мъжа си, за да спаси оставеното от него наследство. Бояна свали траура и се опитва да продължи живота си, заведе на няколко екскурзии в чужбина децата си, пише столичен всекидневник.

Шарлопова посрещна новата година в хотела на фамилията в Сандански. Бояна беше с голяма компания и с всичките си деца. Напук на очакванията за скандал за наследството на бизнесмена, всичко е уредено, пише Пик.

Бояна се разбира с дъщерята от неговия първи брак Ева и двете заедно управляват хотелите. Дори посрещнаха 2019-а заедно.

„Работим заедно с голямата му дъщеря, разширяваме бизнеса. Взимаме заедно решенията. Никоя не може да решава нищо без другата“, признава вдовицата.

Още от категорията
Коментари