Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
СРАМ И ПОЗОР! Папараците изловиха Сашо Кадиев да го прави в градинката до НДК! Скандални снимки! СРАМ И ПОЗОР! Папараците изловиха Сашо Кадиев да го прави в градинката до НДК! Скандални снимки!
Facebook Twitter Google+Сашо Кадиев цепи стотинката на две, синът на Катето Евро пазарува на черно Сашо Кадиев сериозно е скъсал джоба или пък по... СРАМ И ПОЗОР! Папараците изловиха Сашо Кадиев да го прави в градинката до НДК! Скандални снимки!

Сашо Кадиев цепи стотинката на две, синът на Катето Евро пазарува на черно

Сашо Кадиев сериозно е скъсал джоба или пък по начало си е циция.

Водещият бе забелязан да пазарува на черно от амбулантни търговци. Като зарежда дома си с веро и перилни препарати и разни други необходими за ежедневието неща от спрял на улицата бус.

Синът на Екатерина Евро използва пролуките межди множеството си ангажименти за да зареди дома си с по-евтини артикули от първа необходимост от превозно средство, спряло в близост до НДК.

От папарашките кадри се вижда, че Кадиев и продавача водят разговор по между си и става ясно, че двамата са си познати и актьорът е един от най-редовните клиенти на незаконния търговец.

В предаването  „Преди обед”, което всеки ден води често се коментират най-наболелите въпроси за незаконния алъш-вериш както и за правата на неоправданите потребители, на които търговци не издават касов бон. Обаче в действителност става ясно, че самия Сашо с действията си подпомага сивата икономика у нас.

Снимка: Ретро

Кадиев се изпекъл в практиката да пести пари и от един нерегламентиран търговец се зареждал с перилни препарати. А от друг с всякакви лакомства на цени на едро. Броял стотинките сякаш е пенсионер, а не тв водещ и търсен актьор.

За него се говори, че винаги е бил скъперник. Питаш ли го има ли пари винаги казва не, коментират колегите му. Ама и как няма да цепи стотинката на две като издържа жена с малко дете, че и майка си. На която всеки месец броял хиляда лева тъй като Катето Евро няма и лев пенсия, предават от retro.bg.

Още от категорията
Коментари