Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Отвън е цветя и рози, но Златка вкара тежка драма в семейството на Благой! Майката ридае, бащата е Отвън е цветя и рози, но Златка вкара тежка драма в семейството на Благой! Майката ридае, бащата е
Facebook Twitter Google+Семейството на Благой Георгиев не харесвало Златка Райкова! Родителите на Благой Георгиев не одобряват Русата Златка. Румяна и Георги Георгиеви били твърдо... Отвън е цветя и рози, но Златка вкара тежка драма в семейството на Благой! Майката ридае, бащата е

Семейството на Благой Георгиев не харесвало Златка Райкова!

Родителите на Благой Георгиев не одобряват Русата Златка. Румяна и Георги Георгиеви били твърдо против сина им да се ожени за жена с подобно тъмно минало, пише вестник „Галерия“.

Те били ужасени от дългия списък с мъже, с които Злати мачкала чаршафите в миналото си. Но влюбеният Благо не искал да чуе родителските съвети и бил твърдо убеден, че това ще е новата жена в живота му.

Жоро и Румяна от самото начало не харесали плеймейтката. Те искали сина им да си намери по-достойна съпруга, но нещата се объркали тотално.

 

След като Джизъса и русото изкушение им съобщили, че искат да узаконят връзката си, било вече късно за наставления.

Именно навръх най-светлия християнски празник Коледа, Благой Георгиев събрал родителите си и майката на Злати, за да предложи брак на любимата си и й дал годежен пръстен.

Бъдещите свекър и свекърва се престорили на щастливи, но вътрешно сърцата им се късали от мъка.

Златка Райкова също имала пръст в отношението на възрастните хора към нея. Именно моделката настоявала Благо да влезе с нея в Къщата на Големия брат.

Родителите на футболиста били твърдо против той да се резили пред цяла България, но гаджето му настоявала и той отстъпил.

Родителите на татуираният ритнитопковец ги накарала да настръхнат срещу нея с още едно нейно решение. Пред цяла България тя обяви, че бъдещето им бебе, ако е момиче, ще носи името Виктория, както се казва майка й.

Нито едно от децата на Благо не носи името на родителите му. Децата му от гимнастичката Христина Витанова имат библейски имена – Йоана и Давид.

От брака си с руската танцьорка Есмер Омерова сина им се казва Елай, кръстен на майка си.

Румяна и Георги се надявали поне четвъртото дете на сина им да носи тяхна буквичка, но и тази надежда се изпарила с решението на бъдещата булка.

Още от категорията
Коментари