Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Модните тенденции в прическите за 2019, стил и класа, за всеки има по нещичко (снимки) Модните тенденции в прическите за 2019, стил и класа, за всеки има по нещичко (снимки)
Facebook Twitter Google+Всяка година стилисти и фризьори изненадват модните фенове с нови необичайни тенденции в боядисването на косата . И 2019 година не е изключение! Редакторите ни ви... Модните тенденции в прическите за 2019, стил и класа, за всеки има по нещичко (снимки)

Всяка година стилисти и фризьори изненадват модните фенове с нови необичайни тенденции в боядисването на косата . И 2019 година не е изключение! Редакторите ни ви подготвиха 5 модни цветове за вас, които ще бъдат на върха на популярност тази зима и не само.

Обърнете внимание на тези красиви цветови тенденции, защото началото на зимата, и още повече, Новата година е идеалното време да вземете окончателно решение за нов цвят на косата. В крайна сметка, нов нюанс на косата може да ви зареди с енергия и да ви накара да се почувствате краСИВИ и щастливи!

 

Модерна цветове за боя за коса – 2019

Черно
В новата година 2019 г.

богатият черен цвят се връща на мода, като основното условие за боядисване е отличното качество на косата и добрата грижа, която ще осигури черната коса с огледален блясък.

модни тенденции 2019

И който не харесва богатия черен цвят, можете да обърнете внимание на цвета, наречен “черно лале”. Този цвят има бургундско и патладжанови нюанси. На косата придава обем и седи много стилно.

модни тенденции 2019

Топъл кестен

За всички жени, които предпочитат по-тъмни коси, но не искат да станат изгарящи брюнетки, трябва да разгледате по-отблизо новия моден нюанс, наречен „Топъл кестен“. Той позволява да направите косата визуално по-обемна, а цвета по – дълбок.  Мекият нюанс с неясни акценти изглежда много благороден и естествен!

модни тенденции 2019

Предимството на правилния цвят на канелата е хамелеонният ефект: в стаята изглежда като кестен, а на слънцето буквално експлодира с почти рубинени вълни. Това са свойствата на новия моден цвят от 2019 г.

– „ароматна канела“.

модни тенденции 2019

Розови нюанси

нюанси на розовото – по-скоро принадлежат към категорията на изключителните цветове за косата, отколкото на класиката. Въпреки това е невъзможно да не оцените красотата на ценните модулации на нейните нюанси („розово злато“, „розова блондинка“, „опушено розово” …), дори и да не сте фен на цветните бои

В зависимост от интензивността на един от пигментите, този нюанс може да бъде по-розов или, обратно, златист, по-близо до топло русо, само с леко розово покривало.

модни тенденции 2019

И не мисля, че това боядисване е подходящо само за знаменитости или млади момичета, напротив, правилно подбрано светло розова сянка може да даде изключителен блясък на кафяви жени и блондинки. Така че, ако не сте смел експериментатор, аз препоръчвам да обърнете внимание на сянката на “розовото злато” – най-меката и най-естествената от всички розови нюанси.

модни тенденции 2019

Мед

През 2019 г. действителните цветове най-накрая изпъкват с цялата си сила. Трябва да отбележим, че това се отнася както за топъл бронзов нюанс, така и за студени червени тонове, които изглеждат страхотно на средна дължина коса.

И за всички червенокоси и дори брюнетки, които искат да „съживят” своя оттенък през 2019 г., експертите предлагат да добавите месингови нишки към визията си или да направите пълноценно боядисване в богат меден оттенък (по-добре е да изберете неговата тъмна промяна).

Руси

В новия сезон е време да се сбогуваме с платинено русата коса и да дадем предпочитание на по-мека и по-топла руса. В този случай, стилистите препоръчват да се оставят корените на косата в естествен цвят, а по цялата дължина на къдриците да се използват няколко деликатни нюанса: млечен, кремав и бял.

модни тенденции 2019

През 2019 г. любителите на руси къдрици ще бъдат ултра модерни! Те определено ще могат да се докоснат от изобилие от цветови решения.

Въпреки широкия избор, този сегмент има свои табута. Необходимо е да се откажете от жълтия подтекст, както и от “сивата” руса. Малко вероятно е някой да се отегчи от тези нюанси, защото жълтата коса изглежда неприлична, а сивите добавят няколко години дори и на най-младите

модни тенденции 2019

РЕДАКЦИОНЕН СЪВЕТ

В допълнение към модерният живопис, не трябва да забравяме за прическата! В крайна сметка, тя задава тона на цялото изображение. Подържане, подхранване, обем, постригване – всичко това играе огромна роля.

Ако с настъпването на новата година искате да почувствате промените в живота, тогава е време да направите малка крачка към това и да промените имиджа си,прическата си или цвета си .

Не забравяйте да запазите тази селекция от най- модерните нюанси в оцветяването за 2019 г. и по-скоро да си запишете час за стилист и да споделите статията си с приятелите в социалните мрежи.

Още от категорията
Коментари