Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Изплува черното минало на убиеца на красивата рейнджърка Десислава! Ето снимки, та той е бил Изплува черното минало на убиеца на красивата рейнджърка Десислава! Ето снимки, та той е бил
Facebook Twitter Google+Бившият рейнджър, арестуван за убийството на Десислава Стоянова, се казва Светослав Каменов. Той е бил задържан в Мездра вчера, след като е... Изплува черното минало на убиеца на красивата рейнджърка Десислава! Ето снимки, та той е бил

Бившият рейнджър, арестуван за убийството на Десислава Стоянова, се казва Светослав Каменов. Той е бил задържан в Мездра вчера, след като е бил издирван от няколко дни, съобщава “Трафик Нюз”.

Трупът на жената е бил в една от пристройките в двора на имота.

До 2017 година той е бил в Карловската бригада, но бива уволнен.

Бил е на мисия зад граница и след като се е върнал от там, е имал проблеми. 

Съсед на убиеца разказва пред Нова телевизия, че мъжът е семеен, има около 12-годишен син. През лятото друга негова приятелка му гостувала на вилата, но си тръгнала, пребита и окървавена. 

Припомняме, че тялото на изчезналата рейнджърката бе открито от полицията в дома на Светослав. Двамата са имали любовна връзка, като не е ясно дали тя я продължавала и сега.

По първоначална информация вратът на жената е бил счупен, а тялото й поставено в пристройка в двора на имота. Основната версия за убийството е ревност – Десислава имала паралелна връзка с друг мъж. Но не е изключена и версията двамата да са се скарали заради пари. 

Постройката, в която бе намерена Десислава Стоянова, е в края на града.

Вчера бе открит автомобилът на жената. Фиатът е намерен смачкан в автоморга край Карлово. За последен път Стоянова бе видяна миналия петък от деца от блока, в който живее. За издирване обаче е обявена чак на 5 декември, сряда.

Още от категорията
Коментари