Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Помните ли момичетата на късмета? А красивата Свилена? Вижте как изглежда днес и с какво се занимава (видео и снимки) Помните ли момичетата на късмета? А красивата Свилена? Вижте как изглежда днес и с какво се занимава (видео и снимки)
Facebook Twitter Google+Някогашната телевизионна водеща сега отглежда коне в Плана планина Свилена е позната на зрителите от супер шоу „Невада” и сутрешния блок на... Помните ли момичетата на късмета? А красивата Свилена? Вижте как изглежда днес и с какво се занимава (видео и снимки)

Някогашната телевизионна водеща сега отглежда коне в Плана планина

Свилена е позната на зрителите от супер шоу „Невада” и сутрешния блок на Нова телевизия, стигнала е до Лос Анджелис и се върнала обратно в България, за да отглежда коне в Плана планина.

 

Свилена дръзва да преследва мечтата си и се връща в родината, заедно с три от децата си – Кан, Ян и Алек, а останалите й две деца – Нора и Саймън остават в САЩ, но през ваканциите идват при нея в България.

Сега тя живее в Плана планина заедно със своя съпруг и трите им деца. Семейството се е отдало в отглеждането на коне, а в дома им няма телевизия и интернет.

 

Още от категорията
Коментари