Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
7 неща, които рязко излезнаха от мода, а ние продължаваме да носим упорито (снимки) 7 неща, които рязко излезнаха от мода, а ние продължаваме да носим упорито (снимки)
Facebook Twitter Google+Нищо не добавя възраст на жената така както старомодните дрехи. Любимият ви пуловер или пола може да ви изиграе жестока шега и да ви превърне... 7 неща, които рязко излезнаха от мода, а ние продължаваме да носим упорито (снимки)

Нищо не добавя възраст на жената така както старомодните дрехи. Любимият ви пуловер или пола може да ви изиграе жестока шега и да ви превърне в безвкусна стара жена. За да изглеждате модерно и стилно, винаги трябва да преглеждате гардероба си навреме, за да извършите обща чистка в него. Дори основните неща трябва да бъдат актуализирани, защото на всеки 5-7 години се променят стиловете и тъканите се модернизират.

 Всяко неща има живот и то не е безкраен, не го забравяйте

Представяме на вашето внимание 7 неща, които, според стилисти, отдавна трябва да са напуснали гардероба ви. Или просто ги сложете на най-далечния рафт – изведнъж отново ще се появят на модния подиум след години.

 

Какво излезе от мода

Панталони от дънков плат и потури 

са просто старомодни. Днес тези панталони изглеждат евтини, а не на всички жени стоят добре, защото ниската талия приляга и подчертава всички несъвършенства. Вече са на мода, широки и с висока талия дънки. 

демоде дрехи

Чорапогащници с преливания
О, тези чорапогащи, които на снимки със светкавица приличат на северните светлини, да точно за тях говорим. Черният е наполовина беда. Но чорапогащи с подобен ефект не просто изглеждат странни, те визуално увеличават обема на краката. Така че изберете матови опции или сатен.

демоде дрехи

Шапка с малка козирка

 Шапката прави цялостната визия да изглежда по-женствена и пълна. Това е страхотно за есента и зимата, ако не харесвате плетените шапки и качулките. Просто не е нужно да носите шапки с тесни козирки – не е стилно от няколко години. Изберете шапки с широка козирка

демоде дрехи

Обувки със скрита платформа

Обувки с висока скрита платформа и кръгли отпред също са нещо от миналото. Но по улиците много жени все още ги носят. Такива модели мъжете шеговито наричат копита- защо ли? И по някакъв начин те не се вписват в модерния стил. По-добре изберете класически обувки.

Корк платформа

Друг вид обувки, на които не трябва да обръщате внимание. Може да е удобно, но изглежда ужасно и евтино. Сега на рафтовете има много модели обувки, които подчертават елегантността на краката.

демоде дрехи

Изрязани къси дънкови якета

Вероятно сте забелязали, че сега има свободно изрязване в модата , ако говорите за случаен стил, така че можете свободно да изберете обемни дънкови якета, които ще ви топлят и допълват

демоде дрехи

Шалове, яки

Шалчета, яки тип шал и шапка в едно са много удобни и гъвкави. Но уви, модата им мина. Сега трябва да носите отделни комплекти, шапки, шалове. Ако ви е студено през зимата, ви съветваме да обърнете вниманието си към хита на този сезон 

модни тенденции

По-добре е да купувате по-малко неща, но всеки сезон. В края на краищата модата е мимолетна и винаги искате да изглеждате красиво и модерно. Бъдете особено внимателни при избора на дрехи за предстоящите ваканционни продажби , защото най-голямата отстъпка обикновено е за неща, които излизат извън мода.

Също така, по-рано говорихме за модерни зимни дрехи за зрели жени .

Кажете ни в коментарите колко често актуализирате вашия гардероб и споделете статията с приятелите си в социалните мрежи!

Още от категорията
Коментари