Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
За да се отдели от тъща си, Мартин направи чуден ремонт и на 29 кв.м. побра спалня, баня, кухня и всекидневна За да се отдели от тъща си, Мартин направи чуден ремонт и на 29 кв.м. побра спалня, баня, кухня и всекидневна
Facebook Twitter Google+Дизайнери буквално смаяха всички с това, което успяха да направят от един апартамент, който е голям едва 29 квадратни метра. Мартин превърна... За да се отдели от тъща си, Мартин направи чуден ремонт и на 29 кв.м. побра спалня, баня, кухня и всекидневна

Дизайнери буквално смаяха всички с това, което успяха да направят от един апартамент, който е голям едва 29 квадратни метра.

Мартин превърна стария си гараж, само и само да не живее с тъща си.

Освен това публикувахме шокиращия ремонт на едно семейство, което направи огромна грешка при преправката на жилището си и сега просто никой не иска да го купи.

Днес сме решили да ви разкрием какъв приказен дом може да се направи, дори и от най-малкото жилище, а именно 29 кв.

метра.

Дизайнери се заеха с тази нелека задача и направиха истинско чудо. На това малко пространство побраха спалня, баня, кухня и всекидневна

Какво всъщност знаете за полския интериор? Не се притеснявайте, и ние, като вас, не сме съвсем наясно с тенденциите, но разгледахме този апартамент и останахме с отворена уста.

Поляците са истински експерти в решаването на непосилни задачи, например за функционално зониране. Те успяха да превърнат една невзрачна малка квартира от 29 кв. м. в напълно обзаведена всекидневна, кухня, спалня и… баня.

Задачата бе наистина трудна. Жилището е разположено в сграда, построена през 20 век във Вроцлав. Какви ползи може да има от това? Две са: естетически – циментова замазка и функционални – високи тавани, които позволяват на архитектите буквално да направят спалнята над банята.

Като цяло всичко изглежда така: човек влиза още от входа в дълъг коридор, където вратата за банята се намира отдясно, а отляво се вижда секция, която всъщност има двойна функция – освен място за съхранение на книги и любими вещи, тя играе и ролята на стълбище, водещо към спалнята.

Самият коридор води до компактна дневна, където дори има отделено кътче за работа. Един малък кухненски бокс е съчетан с хола, но в него има абсолютно всичко, необходимо за готвене.

Още от категорията
Коментари