Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Жените забравиха вече за традиционния сутиен и се родиха с новия му заместител- хем удобно, хем красиво (снимки) Жените забравиха вече за традиционния сутиен и се родиха с новия му заместител- хем удобно, хем красиво (снимки)
Facebook Twitter Google+Всяка година модата става по-демократична. Модерните жени предпочитат комфорт, подчертана личност, леко очарование от небрежност и лек грим. Модерните жени престават да се стремят да... Жените забравиха вече за традиционния сутиен и се родиха с новия му заместител- хем удобно, хем красиво (снимки)

Всяка година модата става по-демократична. Модерните жени предпочитат комфорт, подчертана личност, леко очарование от небрежност и лек грим. Модерните жени престават да се стремят да изглеждат по-добре, отколкото са всъщност. Модерни са естествените линии на лицето и приемането на всяка форма на тялото.

модни сутиени 2018

Браузър модели

Модата за деформирана талия, безмилостно притискана от твърд корсет, отдавна е останала в миналото. От 30-те години на миналия век жените носят сутиени върху метални банели които повдигат гърдите им. Но сега тази част от гардероба бързо губи популярност.

модни сутиени 2018

Еволюцията на бельото даде свобода на нашето тяло. Търсенето на неудобни сутиени с ефект на натискане спадна рязко. Сега бюстиетата са се превърнали в най-популярните – меки, удобни сутиени без камъни и гума от пяна, които могат да се носят както в ежедневието, така и по време на тренировки или на плажа.

модни сутиени 2018

Бюстиетата подчертава естествената красота на бюста, без да променят формата и размерите. Щом го облечете веднъж, никога няма да искате да го свалите. Гърдите в синтетичен сутиен с пяна водят до изпотяване, поява на обриви, стискането остават белези върху тялото в края на деня. С бюстиетата такъв дискомфорт не възниква.

модни сутиени 2018

Този сутиен не ви стиска през деня. Въпреки това, той не е лишен от женственост и елегантност. Бюстието е почти самостоятелно облекло и изглежда толкова готино, че вече не е нужно да го скривате даже. То върви добре с всяко облекло: тениска, риза, пуловер.

модни сутиени 2018

Бюстието облечено с джинси и шорти, под сакото и роклята е топ тенденция. В същото време изображението не изглежда вулгарно, а доста романтично и нежно. За любителите на класическия стил това е чудесна възможност за блузи, жилетки и пуловери с V-образно деколте.

То перфектно допълват костюмите или ризата с висока талия

модни сутиени 2018

Новото поколение жени не се интересуват от секси дрехи и илюзията за големи гърди. Модните марки разчитат на практичност, комфорт и естествена красота. Дори се оказа, че използват фото модели без ретуширане в своите рекламни кампании.

Производителите на бельо твърдят, че красотата на жените не е свързана с това, колко големи и добре изглеждащи са гърдите. Съвременните самоуверени жени не се стремят да впечатлят мъжете и не искат да бъдат сексуални фетиши.

модни сутиени 2018

Собствениците на 4-ти размер на гърдите знаят каква болка е. До вечерта раменете и гърба им умаляват, сутиенът оставя огромни лилави белези по тялото, където банелите се залепват за тялото. С бюстието можете да забравите за този мразен инструмент за изтезания и да спрете да се мъчите с плъзгащите се чашки.

Колекциите от модни марки предлагат нови практични модели не само за слаби момичета, но и за по- пълните дами. 

модни сутиени 2018

Вместо сутиените, които повдигат гърдите, през последните години се наблюдава увеличаване на търсенето на нежни, меки линии и функционално удобство. 

Готови ли сте за пълно отхвърляне на сутиен в полза на сензационната новост? Или мислите, че гърдите трябва да бъдат здраво компресирани и повдигнати по-високо? Споделете вашите мисли в коментарите.

Още от категорията
Коментари