Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Горещи лесбо сцени в “БИГ Брадър”! Никита награби огромните цици на Джулиана Гани и… (СНИМКИ 18+) Горещи лесбо сцени в “БИГ Брадър”! Никита награби огромните цици на Джулиана Гани и… (СНИМКИ 18+)
Facebook Twitter Google+ Поредната изцепка в ефира на “БИГ Брадър” е налице. Силиконовата фурия Джулиана Гани се оказа много срамежлива. За това тя помоли... Горещи лесбо сцени в “БИГ Брадър”! Никита награби огромните цици на Джулиана Гани и… (СНИМКИ 18+)

Поредната изцепка в ефира на “БИГ Брадър” е налице. Силиконовата фурия Джулиана Гани се оказа много срамежлива. За това тя помоли приятелката си Никита Джонсън да придържа гърдите й докато се преоблича, за да не лъснат пред камерите.

“Това е смешно”, отбеляза Гани докато придържа гърдите си, всяка от които по 950 кубика.

 

Никита й помогна и подхвана бюста й, докато сложи нещо отгоре, а през това време нежно опипа гърдите на Малката Джулка. 

Съквартирантите се присмяха на наклонностите на Гани и Джонсън към пластичните операции. Гримьорът Цецо Андреев дори сподели пред Гъмов култовата случка, когато Джулиана дари “предните си гърди” с благотворителна цел. Актьорът остана меко казано изумен от това действие на плеймейтката. “Дали се вижда с това момиче, за да й пипа циците и да види в какво състояние са”, шеговито попита актьорът Станимир Гъмов.

Още от категорията
Коментари