Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Маската на Шехерезада прави чудеса с кожата и дарява вечна младост – 4 съставки и приказен резултат Маската на Шехерезада прави чудеса с кожата и дарява вечна младост – 4 съставки и приказен резултат
Facebook Twitter Google+ Вечната младост е била обект на хиляди изследвания още от най-дълбока древност. Именно в търсене на младостта и вечната красота са... Маската на Шехерезада прави чудеса с кожата и дарява вечна младост – 4 съставки и приказен резултат

Вечната младост е била обект на хиляди изследвания още от най-дълбока древност. Именно в търсене на младостта и вечната красота са създадени много от най-ефикасните маски за лице.

Днешното ни предложение неслучайно се нарича ” Маска за вечна младост ” или ” Маската на Шерезада “, защото според легендата царският везир Шахриар измислил тази маска именно за най-голямата си дъщеря, Шехерезада, която й е помогнала да запази младостта си в продължение на много години.

Маската е много популярна сред красавиците от Изтока и не е излъгала техните очаквания вече стотици години.

Тайната на тази маска е в яйцата от пъдпъдъци . На тяхна основа се прави тази магическа подмладяваща смес . Тя е толкова внимателно и интензивно действа върху кожата, че не позволява появата на нови бръчки . А там, където вече са се образували, нежно заглажда фините бръцици почти или напълно без следа и значително намалява по-дълбоките.

маската на Шехерезада

Пъдпъдъчето яйце е склад за хранителни и лечебни вещества! В сравнение с птичето яйце, един грам пъдпъдъче съдържа повече витамини: А – 2,5 пъти повече, В1 – 2,8, а В2 – 2,2 пъти повече. Що се касае до съдържанието на такива есенциални аминокиселини като тирозин, треонин, лизин, глицин и хистидин, пъдпъдъчите яйца отново са по-добри от пилешките. Известно е, че тирозинът играе значителна роля в метаболизма и спомага за образуването на пигмент, отговорен за здравия цвят на кожата.

Пъдпъдъчите яйца са концентриран биологичен набор от основни за човека вещества, така че, за да се удължите младостта, правете тази маска веднъж седмично. Създайте си този навик и кожата ви ще ви бъде благодарна, а освен това ще изглеждате много по-млади от вашите връстници.

Рецептата е много проста, тя варира леко в зависимост от вида на кожата.

Необходими продукти: 
За нормална и комбинирана кожа:

2 пъдпъдъчи яйца
няколко капки лимонов сок
1 чаена лъжичка зехтин
1 ч.л.  мед .

пъдпъдъчи яйца

Начин на приготвяне и приложение:

1. Смесете всички съставки. 
2. Махнете грима от лицето, почистете кожата с лосион. 
3. Сега внимавайте! Измийте лицето си с топла преварена вода. 
4. Не го бършете, оставете да изсъхне малко и нанесете маската върху влажна кожа. 
5. Задръжте маската за 20 минути. 
6. Измийте я с топла вода.

Маските за други видове кожа се приготвят на същата основа с леки промени в състава:

за суха кожа изключете лимоновия сок
 за мазна кожа елиминирайте зехтина.

Още от категорията
Коментари