Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Мира Добрева захапа Андреа: Тромава е и дебела, а косата й е… Мира Добрева захапа Андреа: Тромава е и дебела, а косата й е…
Facebook Twitter Google+ Към края на „ВИП Брадър“ фолк певицата Андреа си позволи критика по адрес на Мира Добрева заради поведението й в Къщата... Мира Добрева захапа Андреа: Тромава е и дебела, а косата й е…

Към края на „ВИП Брадър“ фолк певицата Андреа си позволи критика по адрес на Мира Добрева заради поведението й в Къщата към Ваня Костова. Гаджето на Кубрат Пулев се възмути от грозните епитети, които водещата на БНТ лепна на звездата от „Тоника“.

Отговорът на Мира Добрева не закъсня и в свое интервю се подигра Пулевица за болната й тема – наднормените килогами, с които се бори в последно време.

„Хм, Андреа… Доколкото знам е тромава и нищо не тренира.

И косата й може би й е натежала също както и миглите й, а може би и силиконът“, произнесе си Добрева, цитирана от в. Уикенд.

Съквартирантката от „ВИП Брадър“ разкри и за какво ще похарчи хонорара си от формата. Тъй като семейството й има огромен кредит, Мира ще погаси част от задълженията си към банката. Част от сумата обаче ще бъде оползотворена и за приятни неща като екскурзия в чужбина, например.

Още от категорията
Коментари