Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Всички гледаха в краката на хърватската президентка. Моден гаф или не, прецените вие? (снимка) Всички гледаха в краката на хърватската президентка. Моден гаф или не, прецените вие? (снимка)
Facebook Twitter Google+Доста смело модно изпълнение от страна на президентката, но пък ние одобряваме смелите и дръзките. Вие как мислите? По време на честванията... Всички гледаха в краката на хърватската президентка. Моден гаф или не, прецените вие? (снимка)

Доста смело модно изпълнение от страна на президентката, но пък ние одобряваме смелите и дръзките. Вие как мислите?

По време на честванията на 100-годишнината от края на Първата световна война френският президент Еманюел Макрон и съпругата му Бриджит посрещаха лично държавните лидери пред Елисейския дворец в Париж.

Сред тях беше и президентът на Хърватия Колинда Грабар-Китарович.

Докато се поздравяваше с президентската двойка тя успя да привлече много любопитни погледи върху себе си.

  Семейство Макрон и Грабар-Китарович размениха няколко думи под проливния дъжд на стълбите на двореца. Кадрите от събитието обиколиха социалните мрежи, но не заради политически теми.   Двамата президенти се поздравиха в доста добро настроение, а Макрон прошепна нещо в ухото на колежката си.

Спекулациите какво може да е то са най-невероятни, а мнозина посочват, че френският президент е голям романтик.   Критиците, обаче, не пропуснаха да отбележат избора на обувки на Грабар-Китарович. На официалното събитие тя носеше високи токчета с леопардов принт, които според мнозина не са подходящи за този случай.
 

Още от категорията
Коментари