Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
След всичките драми Розмари и Ричард накрая го удариха на любов /снимка/ След всичките драми Розмари и Ричард накрая го удариха на любов /снимка/
Facebook Twitter Google+Розмари и Ричард вече са официално във връзка Двамата съквартиранти около които се вихреше страшна шумотевица в приключилия вече сезон на VIP Brother –... След всичките драми Розмари и Ричард накрая го удариха на любов /снимка/

Розмари и Ричард вече са официално във връзка

Двамата съквартиранти около които се вихреше страшна шумотевица в приключилия вече сезон на VIP Brother – Розмари Тишер и Ричард Величков, публикуваха обща снимка в социалните мрежи.

Кадърът е придружен от надпис: “Дали наистина всичко ще бъде ОК???”

Срещата им не е тайна, а е била в студиото на “Господари на ефира”, пишат от “Монитор”. Според спекулации от страна на фенове е възможно двамата да са продължили романса си и извън къщата.

Манекенката Розмари Тишер и фитнес инструкторът Ричард Величков имаха кратка афера пред камерите на риалити шоуто.

Въпреки че Роузи нееднократно обясняваше, че има годеник в Германия, тя се впусна във флирта с Ричи. Разочарованието обаче дойде съвсем скоро, когато моделът разбра, че фитнес инструкторът се е похвалил пред останалите мъже във формата, че е правил секс с нея. В крайна сметка Роузи каза, че е простила на Ричи.

Още от категорията
Коментари