Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Пошлост и разврат във “ВИП Брадър”! Жените показаха голи дупета за сочни целувки от мъжете, дори Яя се включи! (СНИМКИ 18+) Пошлост и разврат във “ВИП Брадър”! Жените показаха голи дупета за сочни целувки от мъжете, дори Яя се включи! (СНИМКИ 18+)
Facebook Twitter Google+ Поредната мисия в Къщата на “ВИП Брадър” шокира зрителите. Мъжете в къщата трябваше да целуват някоя от дамите в шоуто. Шокиращо,... Пошлост и разврат във “ВИП Брадър”! Жените показаха голи дупета за сочни целувки от мъжете, дори Яя се включи! (СНИМКИ 18+)

Поредната мисия в Къщата на “ВИП Брадър” шокира зрителите. Мъжете в къщата трябваше да целуват някоя от дамите в шоуто. Шокиращо, но дори Яя, въпреки религията си уагабунга, реши да участва в предизвикателството.

Дамите се съблякоха само по бански и получиха множество целувки пред палавите погледи на съквартирантите си.

Сочните целувки бяха по ръцете, краката, корема, дупетата и гърбовете на звездите, а залогът бе огромен – всякакви екстри в къщата и фитнес уреди.

Победители в надпреварата бяха Цецо Андреев и Албена Вулева. Гримьорът даде на устата журналистка цели 168 целувки по цялото тяло.

Общият брой на целувките, които учените от силния пол оставиха по кожата на жените е 547. Минималният брой целувки, за да може мисията да бъде успешна, бе 400. Така съквартирантите си върнаха фитнес уредите и всички вещи в къщата, включително и багажът на Станимир Гъмов, който бе заложен за парти за рождения ден на Цецо Андреев още през първата вечер на звездите.

Още от категорията
Коментари