Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Гръмна сега: Стефан на косъм от смъртта след страшен инцидент, стовари се кола! Обезобразен е Гръмна сега: Стефан на косъм от смъртта след страшен инцидент, стовари се кола! Обезобразен е
Facebook Twitter Google+Половинката на водещата Гала разказа в ефирна на „На кафе“ как се е разминал на косъм от смъртта. Зловещата случка се е... Гръмна сега: Стефан на косъм от смъртта след страшен инцидент, стовари се кола! Обезобразен е

Половинката на водещата Гала разказа в ефирна на „На кафе“ как се е разминал на косъм от смъртта. Зловещата случка се е разиграла когато той бил около 20-годишен. За ужасния инцидент той говори пред Кристина Патрашкова, която го интервюира вместо половинката му Гала. „Имах една спортна, мощна и стара кола.

Постоянно я ремонтирах. Всичко стана докато сменях едно от колелата й. Бях подпрял колата с крик и със сандъче.

 

В един момент обаче автомобилът падна“, спомни си Стефан, на който и до ден днешен му е останал зловещ белег на челото.

„От тежестта вратът ми се изви страшно много. Цялата тежест на колата бе върху мен. Чувах зловещо пукане. Дотри не можех да извикам за помощ. Първо стана бързо, второ болката бе голяма, а и почна да ми притъмнява“, разказа Стефан. Той обаче уточни, че за щастие с него в този момент били няколко негови приятели, които се навъртали наоколо. „Росен Ватев, който ми е приятел и барабанист, видя, че нещо става. С другите момчета, които бяха там са повдигнали за секунди колата, а друг ме е извлякъл отдолу. Добре, че бяха те иначе не знам какво щеше да се случи“, разказа с мъка Стефан.

Още от категорията
Коментари