Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Ей за това ме молеха 1 седмица вкъщи! Нейсе, направих го! Като развихме фолиото, лигите ни потекоха! Ей за това ме молеха 1 седмица вкъщи! Нейсе, направих го! Като развихме фолиото, лигите ни потекоха!
Facebook Twitter Google+ Приготвяне: 30 мин Готвене: 60 мин Общо: 90 мин Хранителна стойност: 500 kcal Това ястие не е за делник.  Свинската “хармоника”  заслужава... Ей за това ме молеха 1 седмица вкъщи! Нейсе, направих го! Като развихме фолиото, лигите ни потекоха!

Приготвяне:

30 мин

Готвене:
60 мин

Общо: 90 мин

Хранителна стойност:
500 kcal

Това ястие не е за делник.  Свинската “хармоника”  заслужава да бъде поднесена единствено на празничната трапеза. Всъщност се приготвя много лесно, само трябва да изчакате месото да се маринова. Но си струва!

Гъбите могат да се пекат с  месото във фолиото,  а можете да ги запържите отделно, но не забравяйте да поставите домати в плънката: ще направят месото сочно и крехко.

 Чудесен начин да  изпечете свинското филе !

Продукти:

1 кг свинско месо

2 домата

200 гр.

кашкавал

3 скилидки чесън

1 с.л. лимонов сок

3 с.л. соев сос

1 с.л. горчица

2 с.л. олио

200 гр. гъби

Приготвяне:

Смесете лимоновия сок, соевия сос, горчицата и олиото.
Направете в месото напречни резени, като не прерязвате докрай – оставете около половин сантиметър от основата. Натрийте месото с маринатата и пъхнете в хладилник за 10 часа.
Нарежете доматите на филийки, кашкавала – на резени, гъбите и чесъна – на филийки. Равномерно разпределете тези съставки в процепите в месото.
Увийте във фолио така приготвеното месо и го изпечете на 200 градуса за 50 минути.

Още от категорията
Коментари