Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Ричи пусна снимка от плажа с Русата Златка по бански, за да покаже какво тяло има (снимка) Ричи пусна снимка от плажа с Русата Златка по бански, за да покаже какво тяло има (снимка)
Facebook Twitter Google+Русата Златка определено впечатлява, където и да се появи с перфектната си визия и изваяно тяло. Ричард Величков, познат като Мистър София... Ричи пусна снимка от плажа с Русата Златка по бански, за да покаже какво тяло има (снимка)

Русата Златка определено впечатлява, където и да се появи с перфектната си визия и изваяно тяло.

Ричард Величков, познат като Мистър София 2018 и участник от последния сезон на риалити формата „ВИП Брадър“, похвали Златка Райкова, пускайки фото с нея, споделиха от HotArena.

През септември месец фитнес инструкторът се е щракнал с блондинката някъде на плаж. Всъщност той я хвали, че тя винаги изглежда добре, но не е осъзнал колко много ще я злепостави.

Благодарение на публикувания кадър с нея в Инстаграм, разбираме как тя се гаври с лицето си – с фон дьо тен, руж, червило и молив за устни събира тен…

Очевидно русокоската се срамува от лицето си и дори под слънчевите лъчи избягва да ходи не с дишащи пори, и предпочита да е със запушени и замърсени, но пък в приличен вид.

Както неколкократно сме споменавали, когато осмиваме звезди на плаж с грим, е супер нездравословно и нечистоплътно за кожата върху нея да има тонове грим по принцип, но най-вече – когато се препича на слънце.

 

Това говори за някакъв комплекс, който Златка има. Стараейки се да изглежда винаги перфектно, в повечето случаи предизвиква комичен ефект, отколкото желаният.

Още от категорията
Коментари