Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Днес детето ме изненада със закуска: прочела в Интернет. Ммм, по-вкусен омлет не съм яла, а се изумих в какво го приготви! Днес детето ме изненада със закуска: прочела в Интернет. Ммм, по-вкусен омлет не съм яла, а се изумих в какво го приготви!
Facebook Twitter Google+ Приготвяне: 30 мин Готвене: 60 мин Общо: 90 мин Хранителна стойност: 500 kcal Това ястие е популярно във всяка кухня. Традиционно омлетът се... Днес детето ме изненада със закуска: прочела в Интернет. Ммм, по-вкусен омлет не съм яла, а се изумих в какво го приготви!

Приготвяне:

30 мин

Готвене:
60 мин

Общо: 90 мин

Хранителна стойност:
500 kcal

Това ястие е популярно във всяка кухня. Традиционно омлетът се приготвя в добре загрят тиган с дебело дъно. Но има и друг интересен начин на готвене на омлет. В резултат на това той се получава  невероятно ефирно, нежно и пухкаво ястие  с прекрасен аромат.

Тайната на вкуса и консистенцията на омлета е, че той се приготвя в плик . Да, точно така – в плик! Дори и тези, които не обичат яйца, ще изгълтат това ястие с пълни бузи! 

Продукти:

4 яйца

1/2 чаша прясно мляко

1 ч.л. сметана

сол на вкус

Приготвяне:

Леко разбийте 4 яйца, добавете сметаната и млякото. Подправете със сол. Ако искате да получите десерт, добавете захар и щипка канела. Отново разбийте до пухкава бяла пяна.Омлет в плик

Изсипете омлета в плик за печене или обикновен найлонов плик. Завържете го.

Поставете в по-голям по размер плик. Сложете съд с вода на огъня и когато водата заври, сложете вътре плика и гответе омлета за около половин час.Омлет в пликОмлетът много лесно се вади от този пакет, а на вкус става невероятно пухкав и пищен. Приятен апетит!Омлет в плик

Още от категорията
Коментари