Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Тя сложи сода за хляб под очите си и резултатът просто ще ви изуми, всички ахнаха, наистина гениално! Тя сложи сода за хляб под очите си и резултатът просто ще ви изуми, всички ахнаха, наистина гениално!
Facebook Twitter Google+Може би знаете, че сода за хляб се използва не единствено, за да приготвите вкусни сладкиши, кейкове, бисквити, както и за чистене... Тя сложи сода за хляб под очите си и резултатът просто ще ви изуми, всички ахнаха, наистина гениално!

Може би знаете, че сода за хляб се използва не единствено, за да приготвите вкусни сладкиши, кейкове, бисквити, както и за чистене на кухненски шкафове. Доста жени по целия свят ползват сода за подобряване на здравето на кожата всеки ден.

Само погледнете етикетите на козметичните продукти, които използвате, и вие ще забележите, че даже и най-добрите кремове за лице съдържат сода.

Има доста различни проучвания, които доказват невероятните здравословни свойства и ползите от тази толкова популярна съставка –сода за хляб.

Но, както всички знаем – тези козметични продукти могат да струват доста пари. Така че, защо да харчите излишни средства, когато можете да получите същия ефект много по-евтино и с помощта на естествени съставки. В тази статия ще ви покажем как да направите най-доброто домашно средство за защита, което ще ви помогне да се отървете от тъмните кръгове под очите.

Тази рецепта е много проста и е лесно да се направи. Просто е необходимо да следвате инструкциите и да не чакате чудото да се случи от раз, пише lekuva.net. Като всяко естествено средство и това има нужда от малко повече настоятелност . Ето какво е нужно да направите.

Първо е необходимо да се добави малко вода в подходяща чаша, или най-добре ще е ако имате чай от лайка. След това трябва да добавите 1 чаена лъжичка сода за хляб и да разбъркате всичко добре. Когато забележите, че содата се разтваря в сместа, трябва да вземете памучен тампон и да я потопите в тази смес. Поставете памучния тампон под очите си – точно върху торбичките . Уверете се, че сте останали с този тампон поне 15 минути. След това трябва да измиете лицето си с топла вода и да сложите подхранващ крем върху лицето и подходящ околоочен крем.

Ще бъдете изумени от резултатите. Само след 1 седмица вашите тъмни кръгове под очите ще изчезнат.

Още от категорията
Коментари