Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Какви зимни якета ще са модерни тази зима, определено ще се изненадате (много снимки) Какви зимни якета ще са модерни тази зима, определено ще се изненадате (много снимки)
Facebook Twitter Google+ Отминаха дните, когато шушляковото яке принадлежеше към спортния стил, а комбинацията с поли или панталони се смятяше за признак на лош вкус. За няколко години подред топлите... Какви зимни якета ще са модерни тази зима, определено ще се изненадате (много снимки)

 Отминаха дните, когато шушляковото яке принадлежеше към спортния стил, а комбинацията с поли или панталони се смятяше за признак на лош вкус. За няколко години подред топлите якета са водещи във всички оценки за горно облекло. Дизайнерските новости дават възможност да се моделират красиви зимни дрехи с широки якета за всеки вкус и да изглеждат зашеметяващи.

модерни зимни якета 2018-2019

Ако миналата година колкото по-дълго беше палтото толкова по- добре, то този сезон има много повече лаконични модели, които са идеални за жени с нисък ръст.

 Редакторите ни днес подготвиха специално за вас селекция от 10 модерни якета, които ще ви топлят в студа и ще допълнят визията ви.

 

Стилни зимни якета

Най-модерната дължина е дългата, освен че ще ви топли, и цвета на следващия сезон е важен. С поглед към колекциите на дизайнери за 2019 г., можем уверено да кажем, че тези якета ще допълнят стилно зимната ви визия за още няколко години.

модерни зимни якета 2018-2019

Модна тенденция – асиметрично яке. Тези якета определено са топ тенденция тази зима

модерни зимни якета 2018-2019

 Всъщност, в такова яке е просто невъзможно да замръзнете: ще се почувствате като в топло и уютно одеяло, но в същото време ще изглеждате стилно.

модерни зимни якета 2018-2019

Още един модерен вариант на зимно яке е комбинация от обикновена плат и пухчета. То изглежда интересно и доста благородно седи. Перфектен за тези, които не могат да решат какво да изберат между кожено палто и яке.

модерни зимни якета 2018-2019

Също така е невъзможно да не преминете през комбинацията от яке и палто. В същото време, то може да се използва и в комбинация и по отделно

модерни якета 2018

В допълнение към много обемните модели, много тънки памучни якета се върнаха на мода отново. Съвременните материали позволяват да бъдат много топли, така че не можете да се притеснявате, че ще замръзнете. Този стил е чудесен за момичета с малък ръст, както и за бизнес дами.

модерни якета 2018

Различните шарени модели якета изглеждат много красиви и добавят елегантност към визията ви. Правят ви много женствена!

модерни якета 2018

Ако искате да сте в тенденция, съчетайте масивни якета с широки рокли и поли.

модерни якета 2018

Кой би помислил, че дългото шушляково яке може да допълни визията ви толкова елегантно.

модерни якета 2018

Сега най-добрите зимни дрехи могат да бъдат избрани за всеки вкус и бюджет.

модерни якета 2018

Това е страхотно, че сега има толкова разнообразие от якета, така че всичко е въпрос на вашия вкус и предпочитание

 

Още от категорията
Коментари