Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Джена възхити всички с тялото, което показа по бански на почивката им с бебчо в Дубай Джена възхити всички с тялото, което показа по бански на почивката им с бебчо в Дубай
Facebook Twitter Google+Фолкпевицата Джена, съпругът й Атанас Стоев – Малкия Кенар и синът им, който носи името на баща си, заминаха на почивка в... Джена възхити всички с тялото, което показа по бански на почивката им с бебчо в Дубай

Фолкпевицата Джена, съпругът й Атанас Стоев – Малкия Кенар и синът им, който носи името на баща си, заминаха на почивка в Дубай, научи HotArena.

Младото семейство е там от няколко дни заедно с техни семейни приятели. Те споделиха няколко снимки, които предизвикаха вълна от позитивни коментари в интернет.

„Моите момчета, моят живот“, написа изпълнителката на „Хулиган“, споделяйки фотос, на който малкият Наско ходи, а баща му го държи за ръката, писа „ТелеграФ“.

Малко по-късно се появи и обща снимка на цялото семейство, която е и една от първите им след рождения ден на наследника им през март.

Дубай е едно от любимите места на Джена и тя често обича да се връща там. Малко преди сватбата им през 2016 г. двамата с Малкия Кенар отново си подариха романтична ваканция на същото място.

Още от категорията
Коментари