Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Младоженци се засрамиха от сватбените фотографии и свалиха цели 135 кг Младоженци се засрамиха от сватбените фотографии и свалиха цели 135 кг
Facebook Twitter Google+Ноел и Лайза Хоуи се женят още през през 2014 година, а когато започват да разглеждат сватбените снимки, те преживяват същински шок. Ноел... Младоженци се засрамиха от сватбените фотографии и свалиха цели 135 кг

Ноел и Лайза Хоуи се женят още през през 2014 година, а когато започват да разглеждат сватбените снимки, те преживяват същински шок.

Ноел и Лайза живеят в Дъблин, Ирландия. След 10 години съвместен живот те решават да сключат брак.

Когато обаче вижда сватбените снимки, Ноел започва да се притеснява от реакцията на съпругата си.

“Когато албумът пристигна, сърцето ми се сви. Изглеждахме доста дебели на снимките. Знаех, че Лайза също ще намрази образа си на кадрите. Затова скъсах повечето и ги изхвърлих в кофата.”

По-късно обаче Ноел размисля и показва част от снимките на съпругата си. Тя е шокирана, но така намира мотивация в себе си да отслабне. Нейният любим е плътно зад нея и също започва диета. Така двойката, която тежи общо 330 кг, започва да се храни по-здравословно и да спортува.

Ноел сваля цели 90 килограма, а Лайза отслабва с 45 кг.

Днес двамата са почти неузнаваеми и много по-здрави.

Още от категорията
Коментари