Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Желатинът спаси мама от операция на ставата! Сега не само не я боли, но има кожата и косата на 20-годишна! Желатинът спаси мама от операция на ставата! Сега не само не я боли, но има кожата и косата на 20-годишна!
Facebook Twitter Google+Ако страдате от болки в ставите, опитайте непременно тази напитка! Лечебните свойства на хранителния желатин са отдавна известни. Особено е препоръчително да се ядат храни,... Желатинът спаси мама от операция на ставата! Сега не само не я боли, но има кожата и косата на 20-годишна!

Ако страдате от болки в ставите, опитайте непременно тази напитка! Лечебните свойства на хранителния желатин са отдавна известни. Особено е препоръчително да се ядат храни, съдържащи желатин, по време на бременността.

Лечение на стави с желатин – лесна процедура, само трябва да се пие 1 чаша дневно от напитката-чудо. Единственото условие: това трябва да се прави на празен стомах, половин час преди закуска.

 В тази рецепта присъства лимонена киселина – тя трябва непременно да се добави към напитката: подобрява смилаемостта на желатина в пъти. 

Една седмица по-късно след употребата й ще забележите, че болката в ставите спира да ви измъчва, а състоянието на косата, кожата и ноктите забележимо се подобрява! Чудесен бонус, нали? Работата е там, че в желатина присъства колаген – протеин, който е в основата на всички съединителни тъкани на организма!как да се направи желатин за лечение на ставите

 

 Как да си направим напитката с желатин

СЪСТАВКИ:

1 ч.л. хранителният желатин на гранули
1 чаша вода
1 ч.л.

или лимонов сок или 0,5 таблетка аскорбинова киселинажелатин

ПРИГОТВЯНЕ И ПРИЕМ:

Разтворете желатина с топла вода и го оставете да набъбне леко.
Добавете лимоновия сок в сместа или заменете с половин таблетка на аскорбинова киселина, стрита на прах.
Приемайте тази напитка всеки ден на празен стомах, 30-40 минути преди закуска.

Опитайте и се убедете сами в ползите й! Резултатите няма да закъснеят!

 

Още от категорията
Коментари