Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Искала да провери, дали гаджето ѝ изневерява и се скрила под леглото-Последвал шок! Искала да провери, дали гаджето ѝ изневерява и се скрила под леглото-Последвал шок!
Facebook Twitter Google+Едно момиче решило да провери своето момче и неговата връзка и чувствата му към нея.    Тя му написала писмо, че къса... Искала да провери, дали гаджето ѝ изневерява и се скрила под леглото-Последвал шок!

Едно момиче решило да провери своето момче и неговата връзка и чувствата му към нея. 
 
Тя му написала писмо, че къса с него и че не вижда смисъл от продължаване на тяхната връзка. Като с това искала само да види реакцията му, но действително не искала да го напусне. 
 
Когато завършила писмото оставила го на масата, където знаела, че гаджето ѝ ще го намери.

 Не искала да пропусне неговата реакция, така че се скрила под леглото и чакала: 
 
След известно време момчето си дошло у дома. Била нервна и развълнувана. Той влязъл в стаята и започнал да чете писмото. Когато свършил, момичето не можело да повярва, какво чува. Той се въздъхнал и взел телефона. Чула го да казва: 
 
“Здравей, скъпа, аз идвам при теб. Мислих и накрая осъзнах, че връзката ми е грешка и съм много щастлив, че това е краят. Съжалявам, че по-рано не те срещнах. Ще се видим скоро”. 
 
Момичето било в шок и не можело да повярва, че това се случва. Останала да лежи под леглото на няколко минути от шока. Гаджето ѝ си събирало нещата от стаята, когато излязло от апартамента, започнала да плаче и бавно излязла от леглото. 
 
Дошла на себе си и погледнала стаята. На масата се намирало още едно псимо.То било за нея. Отворила го и започнала да чете. Когато приключила се почувствала много засрамена, но усетила облекчение. Колкото и глупаво да е, в писмото пишело: 
 
– Глупаче мило, следващият път, когато искаш да ме изпробваш, провери дали краката ти стърчат под леглото. Отидох до магазина. Ще се видим скоро, любов моя “. 

Още от категорията
Коментари