Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Щорите са демоде! Видях го у съседката и още същата вечер го направих – домът ми стана неузнаваем за стотинки! Щорите са демоде! Видях го у съседката и още същата вечер го направих – домът ми стана неузнаваем за стотинки!
Facebook Twitter Google+Всички искаме да се насладим на уюта далеч от любопитни очи, а в същото време да гледаме минувачите и да се наслаждаваме на лъчите на... Щорите са демоде! Видях го у съседката и още същата вечер го направих – домът ми стана неузнаваем за стотинки!

Всички искаме да се насладим на уюта далеч от любопитни очи, а в същото време да гледаме минувачите и да се наслаждаваме на лъчите на утринното слънце. Какво да направите, ако са ви омръзнали скучните завеси на прозорците или непроницаемите щори ?

Усмихнете се, ние имаме гениално решение на този проблем! Използвайте  дантелени щори за прозореца. Изненадани ли сте? Тогава разберете как да декорирате прозорците на къщата почти без пари .

Това е най-евтината, най-лесната и най-бързата украса за прозореца , която можете да реализирате със собствените си ръце.

прозорец с ръцете си декор

Декорация на прозорците с дантела

ЩЕ ВИ ТРЯБВА:

ажурна дантела
2 супени лъжици царевично нишесте
2 супени лъжици студена вода
1.5 чаши гореща вода
ножици
четка

КАК СЕ ПРАВИ:

Изберете красива и деликатна дантела с гладки ръбове. Изрежете правоъгълно парче с размера, който искате.прозореца в декора на спалнята

С помощта на четка нанесете дебел слой от нишестения гел върху стъклото. За да го приготвите, смесете царевично нишесте със студена вода, а след това залейте тази смес с вряща вода.Picture Window Декор

Внимателно прикрепете дантелата към прозорците.украса на прозореца на кухнята

Нанесете дебел слой от желето над дантелата с хаотични движения на четката, като обръщате голямо внимание на краищата на прозореца.прозорци в декора на дневна

Най-хубавото в използването на дантела е, че по нея не се появяват неравности, и ако има дупчица, може просто да залепите друга лента от дантела отгоре.прозореца в декора на стаята

След по-малко от час всичко е готово – елегантно решение, което ще направи вашето лично пространство загадка за външни лица. А ако искате да премахнете дантелата, просто измийте прозорците с топла вода.

прозорци без пердета декор

Евтино, просто, гениално!

Още от категорията
Коментари