Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Деси Банова се разминала на косъм със смъртта и заради силен стрес си мислела, че… Деси Банова се разминала на косъм със смъртта и заради силен стрес си мислела, че…
Facebook Twitter Google+ Синоптичката Деси Банова, която е и настояща половинка на бившия президент Росен Плевнелиев, се разминала на косъм от смъртта, след като... Деси Банова се разминала на косъм със смъртта и заради силен стрес си мислела, че…

Синоптичката Деси Банова, която е и настояща половинка на бившия президент Росен Плевнелиев, се разминала на косъм от смъртта, след като кола я блъснала в 5-и клас, пише “ШОУ” в новия си брой, който вече е на пазара. 

Преживяла истински стрес и си мислила, че никога няма да се осмели да стане шофьор.

„Благодарна съм на един добър човек, който ми подари за рождения ден квитанция за платен шофьорски курс. Сядайки зад волана, много ми хареса.

Хващам се в последно време как се увличам по високата скорост. За съжаление за ефир нямаш право на закъснение и затова съм си позволявала да правя и някои нарушения. Но винаги съм ги правела, когато смятам, че имам контрол върху ситуацията. Не съм предприемала рисковани действия”, споделя тя.

Още от категорията
Коментари