Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Кулатин не може да спи след това, което му каза в лицето Ернестина Шинова! Кулатин не може да спи след това, което му каза в лицето Ернестина Шинова!
Facebook Twitter Google+Ернестина Шинова се изказа негативно за Кулагин Ернестина Шинова оплю Кулагин. В специално интервю актрисата говори за ролята си в сериала „Откраднат... Кулатин не може да спи след това, което му каза в лицето Ернестина Шинова!

Ернестина Шинова се изказа негативно за Кулагин

Ернестина Шинова оплю Кулагин. В специално интервю актрисата говори за ролята си в сериала „Откраднат живот“, а също така коментира и участниците във „ВИП Брадър“. Актрисата си обяснява успеха на медицинския сериал с това, че не е турски и че има много добре написан сценарий.

Ернестина се превъплъщава в ролята на д-р Стаменова.

 

„Аз много дълго живея с този персонаж и много го обикнах. Тя е сложен образ, не е много прозрачна“, казва актрисата пред „Ретро“. „Моята героиня е силна жена, много е преживяла, много е загубила, за да стане такава корава.

Но в крайна сметка е много човечна. Зад маската на груба на моменти жена има златно сърце“, обяснява Шинова за своята героиня.

Ернестина споделя, че понякога мъжът й Андрей Слабаков й прави забележки за това как е изиграла дадена сцена. „Има си някакви негови си виждания“, казва актрисата. Шинова обаче споделя, че в днешно време актьорите не могат да се издържат от снимките на един сериал. „Не, за съжаление. Може би затова не можем да се посветим изцяло на проект, който толкова много ни харесва. Но това е ситуацията в България, тя е такава не само за артистите, а за всички“, казва актрисата.

Ернестина беше участник в един от сезоните на „ВИП Брадър“ и не пропусна да коментира участниците, които в момента са в къщата на риалити формата. Актрисата сподели, че най-много от всички там я е издразнил Валентин Кулагин, който напусна преди няколко дни.

„Това момче Кулагин ми се струва много неприятно. Особени начинът, по който се държа с Мира Добрева и глупостите, които изсипа по неин адрес. Ти търсиш да уязвиш публичния образ на някого, което е много непочтено и грозно. Ако аз бях вътре, щях да скоча“, казва Ернестина, пише разкрития.ком.

Актрисата не пропусна да защити водещата. „Мира е много почтена и достойна майка на децата си и съпруга на Жоро Торнев. Някой нима мисли, че тя е влязла в къщата, за да седне да се закача с млади момчета, което никога досега в живота не е правила. Какви са тия глупости! Много беше долно!“, категорична е актрисата.

Още от категорията
Коментари