Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Интимната изповед на Гала за опити за забременяване Интимната изповед на Гала за опити за забременяване
Facebook Twitter Google+В Къщата се състоя тих скандал между Мира Добрева и Стефан. Кадърът на БНТ заяви, че Стефан не бил поставил ултиматум на... Интимната изповед на Гала за опити за забременяване

В Къщата се състоя тих скандал между Мира Добрева и Стефан. Кадърът на БНТ заяви, че Стефан не бил поставил ултиматум на Гала преди да имат връзка, че не иска брак и не иска да имат деца.

Това от своя страна изкара извън нерви Гала и тя реши да направи сензационна интимна изповед в ефира на “На кафе“. 
“Със Стефан сме заедно от 13 години.

Такава простотия да ми каже, че не иска никакви деца и никакъв брак, никога не се е случвало. Аз не съм жена, която ще влезе във връзка, в която са й поставени ултиматуми“, изригна водещата.  
“И двамата не сме искали брак. Ако някой ден това се случи той ще е само църковен“, поясни още Гала. По повод за децата тя каза: “Стефан е великолепен баща. Аз не познавам толкова добър баща като него. Ние имаме две деца – неговата дъщеря Никол и моята Мари. Той е щастлив, че децата ни са пораснали. Стефан не е от хората, който се умиляват от малки дечица.“ 
Все пак Гала призна нещо много лично: “Във времето аз наистина съм искала деца. Но никога не сме си го поставяли за задължителна цел“. “Стефан ми каза, че ако забременея ще гледаме това дете на любовта“, призна още водещата на Нова телевизия. Гала не спря дотук с личните изповеди. “Никога не сме правили опити да забременея. Лъжа е и че съм правила ин витро опити“, отсече още тя.

Още от категорията
Коментари