Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Право каре, боб и пикси отново са на върха!-Топдизайнерите ги включиха в ревютата си за сезон есен-зима 2018-2019 Право каре, боб и пикси отново са на върха!-Топдизайнерите ги включиха в ревютата си за сезон есен-зима 2018-2019
Facebook Twitter Google+Има една поговорка: ако искате да промените живота си, променете прическата си! Буквално, не бива да го слушате, но все пак има... Право каре, боб и пикси отново са на върха!-Топдизайнерите ги включиха в ревютата си за сезон есен-зима 2018-2019

Има една поговорка: ако искате да промените живота си, променете прическата си! Буквално, не бива да го слушате, но все пак има известна истина в това.

През сезон есен-зима 2018, стилисти и дизайнери представиха интересни решения за прически, които ще се харесат както на много млади момичета, така и на зрели жени. Бяха показани много възможности, чийто основен фокус е върху естествеността.

В същото време не е необходимо да имате дълга коса!

Така че, ако искате малко да промените живота си, не забравяйте да проверите селекцията, която за вас, скъпи читатели, с радост сме подготвили.

Така че, това са 12 от най-стилните и модерни прически за тази есен . След като видях номер 6, вече си записах час във фризьорския салон. Тя е точно това, от което се нуждая!

Есенни прически

Този сезон водещата позиция няма да бъде заета от самия тип прическа, а от стила ѝ. В тенденция са леко разрошени, създават ефект, сякаш току-що ставате от леглото.

Късите прически създават ярък  и смел образ, поради което са много популярни сред жените.

Момчешкото пикси прави жената секси. Благодарение на различни техники, младите дами стават фини и женствени.

Дори и най-грубите черти на лицето се изглаждат и стават по-аристократични.

Ако говорим за дължината, стилистите съветват да даваме предпочитание на средната дължина, което ще пасне на всички популярни видове прически.

Чудесно решение ще бъде боб прическата. Тя е наистина универсална, а също и доста непретенциозна в грижите, да не говорим за обема, който придава на косата.

Някои по-интересни решения!

Както французите казват: ” Чистата коса вече е прическа “. В новия сезон прекрасните лъскави, гъсти коси, като от класическите американски телевизионни сериали, изпитват истински бум.

Основните подсказки- Алберта Ферети, Кристиан Диор, Ралф Лорън.

Искате ли да останете в тенденция? Добавете блестящ  вид към вашия боб с помощта на къдрици, навиване или ефекта “мокра коса”!

Също така на върха на популярността са къдриците, правейки вида игрив, стилен и безумно секси.

Особено разкошни къдрици изглеждат на много дълги коси, но доста къдрави могат да бъдат и със средната дължина, стига косата да е здрава и добре поддържана.

И сега, като противовес на леко небрежните и рошави прически идва …. Правото каре отново!

При този вид каре, трябва да спазвате правилото, че дължината на косата трябва да е до раменете, което си е класическото каре, и второ, косата трябва да е добре поддържана, за да изглежда перфектно прическата.

Ако сте собственик на гъста и плътна коса, тогава о, как не ви завиждам, защото свикването с бретон от двете страни е много трудно.

Но какво не можете да направите, за да промените имиджа си? С такава коса си отива почти всеки стил, или прическа и не изисква особени грижи.

РЕДАКЦИОНЕН СЪВЕТ

Дните, наводнени със слънцето, отстъпиха на есенно студено сиво. Но краят на сезона не означава, че трябва да забравите за ярките летни снимки.

Стилистите представиха феноменален пробив в цвета , благодарение на който косата ви ще блести като ласкаво слънце! Предлагам да разберете какъв цвят да боядисате косата  тази есен. Вече мечтаете за римейк!

Нашите редактори харесаха всички възможности за популярни прически . Какво мечтаеш? Не забравяйте да кажете за това в коментарите!

 

Още от категорията
Коментари