Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Смразяващи кръвта разкрития за убиеца Северин! Вижте какво е правил само дни преди да убие Виктория Смразяващи кръвта разкрития за убиеца Северин! Вижте какво е правил само дни преди да убие Виктория
Facebook Twitter Google+ Граждани организираха подписка за повече сигурност в Русе. Над 2000 души са поискали местната власт да вземе мерки в зоните за... Смразяващи кръвта разкрития за убиеца Северин! Вижте какво е правил само дни преди да убие Виктория

Граждани организираха подписка за повече сигурност в Русе. Над 2000 души са поискали местната власт да вземе мерки в зоните за спорт и отдих, заради убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова, съобщава rusemedia.com. 

Днес подписката бе внесена в общината, а темата ще бъде обсъдена и на следващата сесия на общинския съвет в Русе.

Инициатор на подписката е местно сдружение, което всяка седмица организира любителски бягания за здраве.

 

В нея са набелязани три вида мерки, свързани с осигуряване на спокойствието на русенци. Хората искат повече камери в парковете и зоните за спорт, както и присъствие на полицията в тъмните часове на деня.  Именно охранителни камери засякоха бягството на Северин от мястото на убийството на журналистката Виктория Маринова.

Според хора в района има мълва, че в седмиците преди инцидента с Виктория, Северин е смущавал и други жени в Парка на Младежта. Освен това в района имало много ексхибиционисти и други.

Още от категорията
Коментари