Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Никол Станкулова се разхубави още повече покрай бременността си (снимки) Никол Станкулова се разхубави още повече покрай бременността си (снимки)
Facebook Twitter Google+Красивата синоптичка Никол става все по- хубава с всеки изминал ден покрай бременността си Красивата синоптичка на Нова тв – Никол Станкулова... Никол Станкулова се разхубави още повече покрай бременността си (снимки)

Красивата синоптичка Никол става все по- хубава с всеки изминал ден покрай бременността си

Красивата синоптичка на Нова тв – Никол Станкулова пусна горещи снимки, с които взриви социалната мрежа.

По всичко личи, че Никол Станкулова е в очакване на първата си рожба, макар до момента да не е потвърдила официално тази информация.

За сметка на това обаче тя позира гордо с наедряващото си коремче. Според мълвата Никол Станкулова ще излезе в майчинство само след месец-два, за да се наслади на най-великият момент в живота на всяка жена.

Майката на Никол Станкулова – Елена също нито отрече, нито пък потвърди новината за бременността на дъщеря й.

Самата Никол категорично отказва да коментира ситуацията.
Припомняме, че от няколко месеца насам упорито се твърдеше, че красавицата с диплома на математик е в очакване на първата си рожба.

До скоро това не беше вярно и дори Никол Станкулова категорично опровергаваше тази информация. Към днешна дата обаче очевидно нещата са се променили и бременността й вече е факт.

Близки до красивата синоптичка издават, че новината за бременността и сватбата на Десислава Банова много я развълнували. Така в един момент Никол решила, че и на нея вече й е дошло времето да забременее.
Противно на слуховете двете синоптички са близки и помежду им никога не е имало конфликти.

Никол и Десислава дори кроели планове да родят заедно и това очевидно е на път да се случи. Именно поради тази причина, когато Десислава Банова споделила, че е бременна и ще се жени, колегите й сметнали, че е ред и на Никол, пише pik.bg.

Още от категорията
Коментари