Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
16- годишната дъщеря на Лияна надмина дори дъщерята на Анелия по визия (снимки) 16- годишната дъщеря на Лияна надмина дори дъщерята на Анелия по визия (снимки)
Facebook Twitter Google+Дъщерята на Лияна стана голямо момиче, но определено външния й вид може да заблуди всеки, че това момиче не е на 16... 16- годишната дъщеря на Лияна надмина дори дъщерята на Анелия по визия (снимки)

Дъщерята на Лияна стана голямо момиче, но определено външния й вид може да заблуди всеки, че това момиче не е на 16 години.

Щерката на Лияна е едва на 16, а вече прилича на чалга ветеранка

Щерката на Лияна втрещи с визия. Дениз, някога сладкото момиченце на певицата, вече е на 16.

И определено държи да покаже на всички, че е пораснала.

Друг е въпросът дали начинът, който е избрала за това, е най-подходящият. Ученичката видимо е тунинговала устните си като ги е направила съразмерни с тези на колежката на майка й Мария. Което си е постижение, ама с обратен знак.

Да не говорим за твърде тежкия грим, който изобщо не подхожда на възрастта й. Дениз определено успява да „засенчи“ и щерката на Анелия и Коко Динев Ивон, която също прекалява с мазането по лицето си. Както и с огромните джуки, макар майка й да твърди, че Ивон няма корекции по себе си.

Всъщност двете момичета са приятелки, което не е кой знае каква изненада, предвид еднаквите им интереси към визията им.

Още от категорията
Коментари