Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Няма равен! Палавникът Стоян Алексиев отново на калъп с млада красавица! Папараците го изловиха, снимки! Няма равен! Палавникът Стоян Алексиев отново на калъп с млада красавица! Папараците го изловиха, снимки!
Facebook Twitter Google+Стоян Алексиев и младото му гадже интимничат пред Народния театър Стоян Алексиев, който се оказа най-големият похотливец в актьорската гилдия изобщо не... Няма равен! Палавникът Стоян Алексиев отново на калъп с млада красавица! Папараците го изловиха, снимки!

Стоян Алексиев и младото му гадже интимничат пред Народния театър

Стоян Алексиев, който се оказа най-големият похотливец в актьорската гилдия изобщо не се е поучил от грозния скандал. Който миналото лято предизвика с порнографските си сцени на пъпа на София.

Явно, че с днешна дата връзката му с младата актриса Ивана Бобойчева процъфтява защото преди дни бе спипан пак да интимничи с нея от папараците на Ретро.

Актьорът, който е с 44 години по-възрастен от хубавицата се натискаше с Бобойчева отново пред Народния театър, на чието име се изплю.

Влюбените никак не криеха чувствата си. Прегръщаха се страстно пред любопитните случайни минувачи.

Да припомни, че прелюбодееца малко след скандала, в който се забърка през миналото лято бе пенсиониран от Народния театър. Оставиха го само на половин щат в първата ни театрална сцена за да има с какво да задоволява капризите на младата си приятелка.

Ивана Бобойчева пък се дипломира като актьор по кукленско актьорско майсторство и бе назначена на щат в Шуменския театър.

Но явно, че някакви си 400 километра разстояние не са никаква пречка за влюбените.

Снимки: Ретро

Свидетели на случката, разпознали 67 годишния  актьор коментират, че е недопустимо за човек на такава достойна възраст да се натиска с такова младо момиче.

Снимки: Ретро

Не по-малко за учудване е поведението и на Бобойчева, недоумяват две приятелки.

Макар да посрами семейството и законната си съпруга Надежда Алексиев продължава да живее във фамилния си дом, сякаш ни лук ял, ни лук мирисал.

Вижте още много папарашки кадри на Стоян Алексиев и Ивана в галерията!

Още от категорията
Коментари