Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Жени Калканджиева извади тежката картечница и попиля манекенката Розмари! Жени Калканджиева извади тежката картечница и попиля манекенката Розмари!
Facebook Twitter Google+Калканджиева нарече Розмари „германска селянка“ Поведението на моделката Розмари в къщата на „ВИП Брадър“ вбеси Жени Калканджиева. Отношенията между манекенката и фитнес инструкторът... Жени Калканджиева извади тежката картечница и попиля манекенката Розмари!

Калканджиева нарече Розмари „германска селянка“

Поведението на моделката Розмари в къщата на „ВИП Брадър“ вбеси Жени Калканджиева. Отношенията между манекенката и фитнес инструкторът Ричард накараха Калканджиева да изригне в социалната мрежа Фейсбук.

През последните дни манекенката и фитнес инструкторът се сближиха доста. Те не спират да си разменят ласки под завивките, а снощи Розмари позволи на Ричард да я целува по врата, докато й правеше поредния масаж.

Тази вечер фитнес инструкторът и моделката си легнаха отново заедно, в едно легло, като истинска двойка.

Поведението на Рози накара Жени Калканджиева да избухне в социалната мрежа срещу нея. Според Калканджиева Розмари Тишер е най-глупавата манекенка, която някога е виждала, а компанията, в която е модел – „Ивет Фешън“, служи само, за да уронва престижа на моделките, пише ХотАрена.

„Аз познавам много манекенки… ама многоооо… Но, по-глупава от Розмари, никога не съм срещала през целия ми професионален и житейски път. Не съм лоша, но тъпотията не мога да я разбера… Благодаря на всичките ми момичета, че не са като нея…“, пише Жени и допълва, че иска да влезе в къщата, за да оскубе за косата тази „германска селянка“.

„Ивет Фешън, да се самосезират и да спрат да уронват престижа на моделите или да започнат да се грижат за тях“, пише още Жени в мрежата.

С поведението си Розмари си навлече гнева и подигравките не само на Жени Калканджиева, но и на голяма част от зрителите на риалити формата „ВИП Брадър“. От своя страна Ричард е на мнение, че след креватните си забежки с манекенката, ще остане в историята на шоуто.

Жени Калканджиева нарече Розмари „германска селянка“ сн. Фейсбук

Напомняме, че в началото на тазгодишния сезон на „ВИП Брадър“ се появи твърдението, че вместо Розмари е трябвало да влезе нейната шефка – Ивет Григорова. Уговорката обаче пропаднала и затова Григорова изпратила най-успешната си моделка – Розмари Тишер.

Още от категорията
Коментари